P
PewDiePie
Гостин
Ова беше човекот
ко мала кучка го направи да изгледа.
ко мала кучка го направи да изгледа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и за плачење сме во одбрана.^Немој бе немој ќе фатам да плачам сеа :/
Абе прекини и мене ме плашат, ама уствари тие и не се многу јака страна во играта на Барселона. Сите се тие мали, ниски играчи, единствено Пике е опасен во такви ситуации и Пујол дека као животно се понаша на терен.
Ако успеат Иниеста, Педро, Чави и Меси да им се убацат на Мексес и Запата кои се барем дупло поснажни од нив и да им закачат гол со глава на прекин, тоа би било шлаг за цела сезона на нашава одбрана.
А Констант ќе нема многу можности за да се залетува во напад иако мислам дека се уште, засега е далеку подобар во напад отколку во одбрана, така да ќе треба максимум да извади.
Ама ајде да не си правиме теории ние, да не се појави чичко Алегри со изјава: “Ќе ни треба искуството на Антонини за натпреварот против Барселона.“
Не си ти таков, песимист. Или ти прекурчи више?
Ако издржи Милан против Барселона 45 минути без да прими гол, после ги фаќа нив нервоза. Не знаат да бркаат резултат, не дај Боже ако примат еден.
И ако е паметен Алегри, да ги остави да шутираат ван шеснаесет, а внатре да ги блокираат на секаков начин.
Имам такви лудаци, такви муви без глави као Мексес, Фламини, Мунтари, Абате, Антонини во екипа, што ме тераат да бидам претпазлив во најмала рака!Иначе, сигурно дека зад се ова се крие оптимизам, таму некаде...
А тек па ако под некоја случајност се исполни?! Нема да се живи од мене...
Иначе, тебе можам да ти кажам што мислам јас за Абате, другиве на фан-клубов не го знаат...
Абате ти е брате, Ермин значи. Буквално. Сафет. Го знаеш, знаеш како поминува улица и се ти е јасно...
Иначе само се надевам на мотивираност и дрскост дека ќе ги фатиме. Без страв, без страхопочит, тепај, удирај по нозе, провоирај, блокирај... Јебига, фудбал е... Барселона на моменти покажува слаби точки и знаци на слабост, па зошто да не биде и сега..