Фан Клуб: Интер

Се надевам дека се во најдобар ред ќе се заврши и бргу ќе закрепне, иако и годините се голем проблем. Баш тој момент ме потсети на еден друг лош момент од 98 година кога Дел Пиеро ги повреди лигаментите и паузираше од Ноември до крајот на сезоната.После не беше тој истиот до пред тоа да се случи.

Остај Дел Пјеро..пак барем тогаш млад беше имаше мислам 23-4 години и кога се врати повторно беше играчиште..а вака овај веќе е на залезот од кариерата и нема надеж за него плус го остави Интер на цедило..тое јбг фудбал:)

_47900730_009356532-1.jpg

На овој гол рипав, исто ко Пипо да го дал...
Мајсторе да оздравиш што побрзо и да даде господ до дербито догодина да си у форма а и да го нема Абате да ти асистира... :)

Да се моч*м во победата кога го изгубивме Ил Принчипе до крајот на сезоната, а може да се каже и заврши кариера :(.
Му посакувам што побрзо да оздрави и барем со било каков натпревар да ја заврши кариерата во Интер и достојно да биде испратен од Џузепе Меаца.

Diego Milito il vero principe di Milano

Milan press release/statement on Diego Milito.

"Everyone at A.C. Milan is close to a great champion Diego Milito and is deeply sorry for the serious injury that he suffered from. Milito is an extraordinary opponent in many challenges and we hope to see him on the field again soon."

(y)

Не се надевајте веќе на Милито пријатели, толку е од него, барем што се однесува до врвното играње фудбал. Може да се врати но во Аргентина и таму да си ја заврши кариерата. Ја има една од најгадните повреди што може да ја заработи еден фудбалер, скинат преден вкрстен лигамент, рехабилитиацијата од оваа повреда е убиј Боже. Жално, премногу жално е Принцот на ваков начин да се збогува со сезонава а можеби и повеќе. Негде прочитав во Април било можно најрано, абе каков Април бидете среќни ако се врати негде после Нова Година, прашање е и тогаш дали ќе се врати.
За натпреваров нема што да зборам кога не го гледав, дај нека каже некој Ковачич како изигра.
И жими се ќе се откажам од гледање спорт и од навивање, за кого и да навивам јас се е повредено, Надал си еба матер 7 месеци, Лејкерс глава не можат да кренат од повреди и се борат за плеј оф, Интер исти курац со повредиве и со пласманот на табела, нека иде се у три лепе. :mad:

Може некој да ми каже збор два за Матео Ковачиќ, слушав за него многу, но што мислите вие, ќе го биде за голем клуб ?

Може некој да ми каже збор два за Матео Ковачиќ, слушав за него многу, но што мислите вие, ќе го биде за голем клуб ?
Веќе е во голем клуб :cool:

Го бива детето, треба само да му се даде време и шанса.
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 13:22 ---
За тимот не се секирам ни за резултатите. Напаѓач и онака мора да се земе, мислам на искусен и докажан, не на Икарди и Лонго кои ќе треба да се докажуваат допрва. Туку штета ова да му се случи на крај на кариера лично за него ми е жал.

Сега најлогично би било Страма да ја игра 4-3-1-2 или елката, али оваа првата ми е пологична, со Касано и Паласио напред, позади нив Ковачич, а во средината Камби, Кузманович и Гуарин.
Играме во недела во 20:45, во кладилница премногу не потцениле, 2.05 е за победа на Виола, до душа со оглед на настапите на Интер на гостински терен во последно време и ова е голем коефициент.
Ќе видиме како ќе биде, Фиорентина и Милан се можеби пресудните утакмици сезонава, со 4 бода од двете би бил задоволен, 6 би било одлично, а се освен минимум една победа во двете текми би било голем чекор назад во борба за третото место.

Матео Ковачиќ на дуелот против Клуж, детето ветува со играта која ја прикажа синоќа, само да не му текне на Страма по некогаш да го заборава на клупа, оти ќе му отиде кариерата у курац.

Овој Милито е најпотценетиот напаѓач што постои, еден од посимпатичните играчи мои, му посакувам брзо опоравување.
Па после тоа може нема да крши кичми како на Бајтен и Тери, ама барем по некое голче од пенал да здрвува.

Може сега да се земе играч? Читам не поврзуваат со Барош или ке барале др слободен агент. Иако не е трансфер период може да се доведе таков играч?

Веќе е во голем клуб :cool:

Го бива детето, треба само да му се даде време и шанса.
--- надополнето: 15 февруари 2013 во 13:22 ---
За тимот не се секирам ни за резултатите. Напаѓач и онака мора да се земе, мислам на искусен и докажан, не на Икарди и Лонго кои ќе треба да се докажуваат допрва. Туку штета ова да му се случи на крај на кариера лично за него ми е жал.

па бидејќи веќе потпиша во голем клуб сега прашав дали ќе го биде :) .. има многу играчи кои потпишат за голем клуб, а дури потоа ќе докажат дека не се доволно талентирани да го носат дресот :)

Ќе го биде, од неколку причини: талентиран е, има техника, ама најважно, немаме играч со негови карактеристики. Мислам дека може да игра како класичен плеј и ако играме дијамант може да игра и горе и долу. Важно е да не го задесат повреди и да има минутажа, а ќе ја има пошто нема кој да го замени.

^
Да беше кај бабами на гости ваков цитат ке имаш :

"НЕ СТАВАЈ НОГАТА НА ПЕРНИЦА! ГЛАВАТА КЕ ЈА СТАВАШ ТАМУ ПОСЛЕ!" :pos:

Гранде Диего.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom