Фан Клуб: Интер

Според Газета еве го составот за вечер:

4-3-1-2

--------Ханданович----------
Занети-Хуан-Ранокиа-Јуто
Кузманович-Ковачич-Камби
----------Гуарин
-----Паласио----Касано

Abe Roki defakto e eden od mnogutte promasuvanja u timot ... ali i Koutinjo ne se izdvojuvase mnogu od niv, osven sto bese bajagi pomlad, a Inter neli se tim koj e u sostojba 5 godini da ceka nekogo za da prkne, not. :D
Mene ic ne mi e krivo sto on si otide, krivo mi e sto nemaat kadar koj znae da iznudi fudbaleri koj sega, vo momentov ke se od korist za Inter, a ne valjda za 3-4 godini.

Според Газета еве го составот за вечер:

4-3-1-2

--------Ханданович----------
Занети-Хуан-Ранокиа-Јуто
Кузманович-Ковачич-Камби
----------Гуарин
-----Паласио----Касано

Ako igrame so ovoj sostav, slobodno 2 & 3+ , 5.30 u Sportlife, lapajte pari :cool:

Ај да видиме вечер во средина како ќе се снајдат против Фиорентина. Минатитот пат Фиорентина комплетно ја контролираше целата игра преку средината. А ми се чини дека и денес нема да биде поразлично.
Ја не очекувам победа вечер.

Греота за Милито и штета голема и за него и за тимот. Цело колено му е лом. Ако заебал вкрстени лигаменти, на овие години, ќе има многу проблеми да се врати воопшто, а и ако се врати нема да биде ни половина од тоа што беше. Точно е дека медицината е многу напредната, али Милито е 34 на лето, прилично стар за фудбалски услови. А и он плус е напаѓач, игра на позиција каде што треба да прави постојано агресивни движења, мењање правец. Дури и да се врати незнам колку би ни бил од корист.

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo; 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 10 Kovacic; 14 Guarin; 99 Cassano, 8 Palacio.

Одличен состав, доста е веќе со калкулации и пичкарење. (y)
Се надевам само дека Ковачич ќе игра позади напагачите а не како на минатава утакмица Гуарин да биде таму.

Не било до Страмачони па овој тренер поима нема тренерот на Специја ќе постави подобра дефанзива од овој.
Фиорентина како Барселона изгледа пред голот на Интер ако не беше Ханданович 5-0 ќе беше.
Што стратегија ќе беше ова ,овој полошо ќе го закопа Интер и од Гасперсон и Ранирери.

Абе Страма бе,каква ти е оваа поставеност на играта, не ти е ова Клуж бе.
Уште од прва минута сите играчи на Интер у свој шеснаестик, боже сачувај.

Море не ги гледам, ќе кинам живци, ма јок, ќе си гледам некоја серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom