Фан Клуб: Интер

Каков Април, 6 месеци најверојатно аут, може и до 9 да терал ...
Бар тоа на фудбал италија прочитав, за 9те, останативе викаат 6, како и да е сезонава нема играње, а тешко дека и на стартот од наредната ќе го гледаме во тимов, среќа у несреќа е што ќе дојде Икарди а може и уште некој од нападот.

Ова може да значи и крај на кариерата на Принцот, еден од моите најомилени фудбалери ever што го носеле овој дрес, комбинација од сите голови на Роналдо, Виери, Ибра, Адри и остали во овој дрес се нуларица у споредба со оние голови што ги даде Милито за Интер во 2010. За мене е еден од најголемите за Интер од кога ја пратам фудбал, макар што имаше ненормален блесок само една сезона

Скинат преден вкрстен лигамент на Милито ...
Минимум 6 месеци пауза , а може да тера до 8 месеци

Ja na fb ne znam koja strana bese procitav od 10-12 meseci ke bil nadvor od terenite.Iako nikoj ne znae seuste tocno kolku ke bide oporavuvanjeto ,ako ispadne ova deka e tocno mislam deka ne mu bega da ja zavrsi karierata.
Posle vakva teska povreda i pomal kontakt/faul bi predizvikalo obnovuvanje na povredata,a toj e veke na zalezot na karierata i nema potreba da se forsira.

Inaku,cestitki za pobedata i veke osiguraniot prolaz.Cluj bez Sougou ne e istiot tim. :-)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ова е официјално од интер.ит и нека си ја зврши кариерава , два лигаменти има оштетено
The exams revealed that the striker has damaged his anterior cruciate ligament and fibular collateral ligament

Најгадни се повредите кога играчот ќе се пожали на повреда без контакт со друг играч и во 90% од случаите се работело за тешка повреда.Да не збориме пред време ама ако се знае тежината на повредата и годините на Милито ова може да биде и крајот на неговата кариера...за жал.

Најгадни се повредите кога играчот ќе се пожали на повреда без контакт со друг играч и во 90% од случаите се работело за тешка повреда.Да не збориме пред време ама ако се знае тежината на повредата и годините на Милито ова може да биде и крајот на неговата кариера...за жал.

Се плашам дека си во право. Опоравување и враќање на форма на тие години...yeah right. :(

Среќа во несреќа е што го имаме Роки. Црн хумор :D

Голема подршка до Милито, навистина е гадно вака да ја заварши кариерата...!

Мило ми е што ги читам риваливе што му посакуваат на Милито да оздрави што побрзо. Но мислам дека тука е веќе крајот.

ACL? Видиќ од истово 9-10 месеца го немаше и еве уште дури пополека не брзаат со него не игра 3 утакмици со ред, ќе го оперираат Милито сега еднаш за недела дена кога ќе спадне отокот и после година дена уште еднаш. Многу лошо.

Пичку матер..еднаш таман ќе ни тргни со резултативе и се повреди најдобриот играч:mad:..мочајте се во ЛШ догодина..без Милито ќе го свиткаме

Се надевам дека се во најдобар ред ќе се заврши и бргу ќе закрепне, иако и годините се голем проблем. Баш тој момент ме потсети на еден друг лош момент од 98 година кога Дел Пиеро ги повреди лигаментите и паузираше од Ноември до крајот на сезоната.После не беше тој истиот до пред тоа да се случи.

Барош можно е да дојде периодов, ко слободен играч, ради ова со Милито, принудени се на вакво нешто, дај шта даш ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom