Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Гледаше некој?
Јас. Не е лоша, не е ни нешто посебно. Цркви, Нацисти, тајни друштва, теории на заговори, тајни антиквитети, сериски убијци итн. - нешто слично на DaVinci Code/ Angels & Demons. Филмовите, не книгите. Не знам колку е оддржлива, ама ќе и` дадам шанса.

Еден краток дијалог од Никита

-Commander, I hope you don't mind me
calling you on your secure line.
-That's what it's for, Fletcher. What's wrong?
-Uh, nothing wrong. Just curious about the situation in Kosovo.
-What situation?
-Evan please.
-I've got people on the ground in Macedonia. They've heard the rumors. I just need to know
what to tell them.

The Division има луѓе кај нас. Убијци ни се шетаат по земјава.:D
bla bla bla и тако даље:pos:

Ајде НВО, очекувам трејлер в Недела...шо чекате до сега? :P
Пред малку прочитав, трејлерот за GoT ќе излезе на 24-ти овој месец.

Најчесто не гледам трејлери, тизери, привјуа и сл. ама вакво нетрпение за трејлер не сум имал уште од времето на Lost.

Пред малку прочитав, трејлерот за GoT ќе излезе на 24-ти овој месец.

Најчесто не гледам трејлери, тизери, привјуа и сл. ама вакво нетрпение за трејлер не сум имал уште од времето на Lost.
Знам, видов и јас. :confused:

Можи како лани ќе направат, ќе го пуштат трејлерот една недела порано на Entertainment Weekly.

Галактика приквелов пилот епизодава накај 7/10
борбите у вселената се супер али приказната и ликовите не ми беа до толку интересни и добро направени...Адама го гледаш цело време околу авиони се вртка, ништо не дадоа надвор од тоа за неговиот лик а и иако овде е млад не ми личеше на оној Адама отпосле, не ми остави таков впечаток...
ме разочара пилотов не ми беше толку добар како Галактика, откако го изгледав не ми е гајле што ја откажаа серијава :coffee:

Галактика приквелов пилот епизодава накај 7/10
борбите у вселената се супер али приказната и ликовите не ми беа до толку интересни и добро направени...Адама го гледаш цело време околу авиони се вртка, ништо не дадоа надвор од тоа за неговиот лик а и иако овде е млад не ми личеше на оној Адама отпосле, не ми остави таков впечаток...
ме разочара пилотов не ми беше толку добар како Галактика, откако го изгледав не ми е гајле што ја откажаа серијава :coffee:

?

Не искочи цела наеднаш? Пилотов тек го гледаш, 20мин е или како?

Општа дискусија за тв серии со споилери

За фановите на Бателстар Галактика, и за тие што не можат да прекинат добра серија:D

!

за целата пилот епизода зборам де :) саат и пол трае, unrated (по некоја пцовка и цицка :) )...

Се збунив, одпосле прочитав и се потсетив дека е укината, знам пилотот искачаше како webrip епизоди, односно пилотот од саатипол беше поделен на епизодички од 20мин или така нешто. Мене ми беше во ред, некако ми фали нешто вакво, а ново. Не требало да ја укинат. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom