Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас. Не е лоша, не е ни нешто посебно. Цркви, Нацисти, тајни друштва, теории на заговори, тајни антиквитети, сериски убијци итн. - нешто слично на DaVinci Code/ Angels & Demons. Филмовите, не книгите. Не знам колку е оддржлива, ама ќе и` дадам шанса.Гледаше некој?
Од вечер ќе има 12Ја гледа некој Beauty and the Beast?
До сега има 5 епизоди.
Пред малку прочитав, трејлерот за GoT ќе излезе на 24-ти овој месец.Ајде НВО, очекувам трејлер в Недела...шо чекате до сега?![]()
Знам, видов и јас.Пред малку прочитав, трејлерот за GoT ќе излезе на 24-ти овој месец.
Најчесто не гледам трејлери, тизери, привјуа и сл. ама вакво нетрпение за трејлер не сум имал уште од времето на Lost.
Галактика приквелов пилот епизодава накај 7/10
борбите у вселената се супер али приказната и ликовите не ми беа до толку интересни и добро направени...Адама го гледаш цело време околу авиони се вртка, ништо не дадоа надвор од тоа за неговиот лик а и иако овде е млад не ми личеше на оној Адама отпосле, не ми остави таков впечаток...
ме разочара пилотов не ми беше толку добар како Галактика, откако го изгледав не ми е гајле што ја откажаа серијава![]()
!?
Не искочи цела наеднаш? Пилотов тек го гледаш, 20мин е или како?
!
за целата пилот епизода зборам десаат и пол трае, unrated (по некоја пцовка и цицка
)...
Добра е?Ја гледа некој Banshee?
Не сум ја почнал се` уште. Прашав дека планирав, ама на Anon му текна да отвори нова тема.Добра е?