Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Psyside сто посто ќе го нервира, и ќе вика дека е недефинирана и глупава поради некои моменти како што иде некоја чудна/смешна музика а се дешава нешто ептен сериозно :)

Во секој случај, кадрите се феноменални :)

Aко е така тогаш не се замарам воопшто....такви моменти ме фрустрираат.

И јас ја загледав пред некој ден, ми се свиѓа. Препорачувам да ја ѕирнат сите, од првата епизода ќе знаат дали да продолжат да ја гледаат.
Интересна мистерија, глумата на негативецот од Kill List е феноменална.
Psyside сто посто ќе го нервира, и ќе вика дека е недефинирана и глупава поради некои моменти како што иде некоја чудна/смешна музика а се дешава нешто ептен сериозно :)

Во секој случај, кадрите се феноменални :)
Наредната недела завршува. Убрзај, колку да имам со кој да споделам впечатоци. :)

И да, поубава серија одамна не сум гледал. Секој кадар детално е смислен и ептен се внимава на боите. Да не ме мрзеше ќе си направев неколку позадини. Или колаж. :)

Ја видов, мислам 4 епизода беше.:D
Тогаш толку беа излезени, а и не можев ХД да си најдам и затоа не ја почнав. Гледам по замунда има ХД верзија, па може ќе и се даде шанса.

Decki dali sekoja epizoda e razlicna prikazna ili e povrzana

"Portlandia" , вчера доби прва награда од здружение на сценаристи во категорија за Comedy/Variety Series, кој бара нова комедија може да си ја испроба, некои скечеви им се wtf шо сакате да кажете, ама имаат и доста јаки, плус и солиден број на познати фаци носат

Помош!

Ми треба една серија со адвокати во која глумеше типов:

beep0x.jpg

Доволно би било и име на актеров. :)

Misfits вреди да се гледа после смената на ликовите? Ако гледам сакам да ги изгледам сите 4 сезони, да не се заебам по некое време. :)

Misfits вреди да се гледа после смената на ликовите? Ако гледам сакам да ги изгледам сите 4 сезони, да не се заебам по некое време. :)

Па не баш. Мене само првата ми беше супер. После цело време си оди по некој лик. Незнам сега ти до кај си гледал. Третата онака на сила ја изгледав некако, за четвртата да ја прекинам после три епизоди. Ми седат сега така уште пет епизоди неизгледани и незнам дали ќе дојде на ред некогаш да ја изгледам.

Carnivale! (y)
Само ме интересира, прекината е серијата или така завршува? Зашто крајот малце, не испадна како што очекував.

Carnivale! (y)
Само ме интересира, прекината е серијата или така завршува? Зашто крајот малце, не испадна како што очекував.
Прекината е. :) На Den of Geek имаше убав натпис пред некое време за Карневал:
Weird and wonderful, Carnivale was perhaps a little too weird to survive on network TV.

Еве го целиот текст, прочитај го, многу е интересен.
http://www.denofgeek.com/tv/carnivale/23197/looking-back-at-carnivale

А еве го Michael J. Anderson на фб
http://www.facebook.com/LittleMike.net?fref=ts
:)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Пред некое време на AV Club имаше интересно и опширно интервју со креаторот на Carnivale. Малку е долго, ама вреди да се прочита колку да се види во која насока било планирано да се движи серијата после втората сезона. Лично мене не ми смета што серијата заврши онака како што заврши.

Прв дел

Втор дел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom