- Член од
- 10 февруари 2013
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 21
Иаме и очи сами да видиме немора да кажува.
Бај д веј јапонка у Македонија секогаш ќе биде атрактивна работа
ќе ми кажеш од кај ме знаеш?![]()
Иаме и очи сами да видиме немора да кажува.
Бај д веј јапонка у Македонија секогаш ќе биде атрактивна работа
ќе ми кажеш од кај ме знаеш?![]()
Личи на Јоко Оно, со Даунов синдром...Сеа убава е или не е убава деми год?![]()
Пињау пињау.Ај не се прај шериф. :шериф:
се навлажни а?Каква досетка
Во овој случај ако ги земеме сите факти во предвид млеко може да тече само од устата на мајка ти,ако не ми веруваш прашај ја
чешми4ка <3
Барај таму... месец јули...Сеа убава е или не е убава деми год?![]()
е вакви фаци во го ебат форумот!Личи на Јоко Оно, со Даунов синдром...![]()
Не те знам лично ама имаш ставано слики на твитер порано те иам виденоќе ми кажеш од кај ме знаеш?
Де бе, младиве, па и ти не си нешто нарочито стар, отвори некоја од темите, може ќе научиш нештоа богами има за што да се чита...за младиве теми колку сакаш...поготово за сексуална едукација... глеам и за Анал сте мавнале... по тоа познав дека има Баграши по форумов
![]()
Да не беше темава, немаше да имате за што да серете на твитер. Ни денес, ни пред неколку дена, ни пред една година.да не беше твитер... не ќе имаше за што да тролате цела година ......не го пикај qrот од таму од кај што го вадиш лебот
![]()
Не биди скромен, Шкорп има пенис за сите заинтересирани усти. Ако сакаш ќе си играме доктор, кажи ААаааапошто нели ти знаеш дека Шкорпион го пика ... само продужи да го примаш![]()
Мора да сте ја откопале (со барање), неактивна е од лани. Сте барале материјал за да твитате, ви пресушила инспирацијата.само оваа тема ја фативме и луѓето кои постираа.
Кои карти бе лепи!? Сакаш за 10 возења во ЈСП!? Ај изгледај некоја порка, смири темперамент.Да Таруно, во право си.Потсети ме дали ти беше еден од тие форумџии кои суптилно тогаш го искењаа форумот, а овде се прават неутрални? Така некако беше. Извади ги картите на маса. Јас лично сум прочитал некој твој твит, како и на неколку други форумџии кои денес доаѓаат да "смират ситуација" а на твитер рендаат други мадиња.
Сами се ебат они, ние не сме групација, поединци сме.е вакви фаци во го ебат форумот!![]()
Има нешто што се вика пријави, го гледаш под постот, форумот си има модератори и ќе отстранат/санкционираат. Секаде има такви испади не само на ваква тема.е вакви фаци во го ебат форумот!![]()
Прв ден овде, веќе стана форумски експерт... Nice.е вакви фаци во го ебат форумот!![]()