Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
а богами има за што да се чита...за младиве теми колку сакаш...поготово за сексуална едукација... глеам и за Анал сте мавнале :) ... по тоа познав дека има Баграши по форумов :)
Де бе, младиве, па и ти не си нешто нарочито стар, отвори некоја од темите, може ќе научиш нешто :).

да не беше твитер... не ќе имаше за што да тролате цела година ... :) ...не го пикај qrот од таму од кај што го вадиш лебот :)
Да не беше темава, немаше да имате за што да серете на твитер. Ни денес, ни пред неколку дена, ни пред една година.

Да не бевте вие, ќе ја заборавевме и темава. Вие ја откопавте од гробот.

Инаку јас сегде пикам курови, така да за all-things куропикачки, со мене консултирај се, ќе ти објаснам се, во причинско-последичен формат.

пошто нели ти знаеш дека Шкорпион го пика ... само продужи да го примаш :)
Не биди скромен, Шкорп има пенис за сите заинтересирани усти. Ако сакаш ќе си играме доктор, кажи ААаааа

само оваа тема ја фативме и луѓето кои постираа.
Мора да сте ја откопале (со барање), неактивна е од лани. Сте барале материјал за да твитате, ви пресушила инспирацијата.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Да Таруно, во право си. ;) Потсети ме дали ти беше еден од тие форумџии кои суптилно тогаш го искењаа форумот, а овде се прават неутрални? Така некако беше. Извади ги картите на маса. Јас лично сум прочитал некој твој твит, како и на неколку други форумџии кои денес доаѓаат да "смират ситуација" а на твитер рендаат други мадиња.
Кои карти бе лепи!? Сакаш за 10 возења во ЈСП!? Ај изгледај некоја порка, смири темперамент.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
е вакви фаци во го ебат форумот! :drk:
Има нешто што се вика пријави, го гледаш под постот, форумот си има модератори и ќе отстранат/санкционираат. Секаде има такви испади не само на ваква тема. :) Чекај, ти викам, поседи малце некој период, поготово кога ќе дознаеш дека има еден член Дарданиа и едни три четири бугарчиња....

Kajgana Shop

На врв Bottom