Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Самед Јесил заработил тешка повреда...ќе отсуствува 9 месеци :place:
Ова може да му ја уништи кариерата :(

Рики шо не тее јасно па збунет си? ;)
Јесил е напаѓачиште за негови години и омилен играч од академијата ми е.....

Не значи тоа смајлито е... т.е. не у тој контекст овојпат.

- Bivši golman Doni, koji sada igra za Botafogo nedavno je dobio sina. Mališa će u imenu nositi i nadimak King Kenny-a Dalglisha, po insistiranju samog Donija. Naime, Donijev sin će se zvati "Mariano Doniéber Kenny Marangon".
(Mariano - ime Donijevog brata, Doniéber - Donijevo puno ime, Kenny - po Kingu Kenny-ju i Marangon - porodično prezime.)

Самед Јесил заработил тешка повреда...ќе отсуствува 9 месеци :place:
Ова може да му ја уништи кариерата :(

Греота за повредата.:(

Ама се мислам дека светлата кариера во редење лего коцки нема да му биде загрозена.

За друга кариера, не знам...

Liverpool is starving, but the Owner of Liverpool F.C is more interested in money and bedding women. When a young player gets sold for the sake of a shag, Gerrard, Carragher and Suarez band together with a plan to replace the owner. Unknown to many, there is a player, hidden at birth, then imprisoned for 6 years behind an iron mask. All that remains now is Rodgers, will he stand against his long time friends, or do what is best for his club?

Асаиди е, се врати од Афрички куп на нации али никој не е свесен за тоа :D

П.с: Од The Man in the Iron Mask e сторилајнот :D

Утре сакам да тепате 5-0 со голови на Суарез,Стариџ и Стерлинг и истите да си асистираат меѓу себе.
Само така ќе ме спасите на фантази неделава :D

Утре сакам да тепате 5-0 со голови на Суарез,Стариџ и Стерлинг и истите да си асистираат меѓу себе.

:pos:

Си реков, ќе кажеш од мерак сакаш да тепаме:pos:

Од твоја уста до нивни нозе

а јас пак би бил задоволен и со победа од 1 разлика зато шо ливерпул е тимот кој го сакам и навивам за него и секоја нивна победа ме прави неизмерно среќен :vozbud:
плус, на тој начин си ги задржуваме шансите за место во ЛШ!

пс. лајкчево ти е заради то шо сакаш да тепаме, не заради фантази фудбалот... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom