Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дечки извинете вака ама по трет пат ќе ве замолам да ми дајте линк од финалето 2005....
Ne moziT :D
Koj ti e krif sho ne si gleal i socuval :)

Dajte mu na coekot be! Ne bideeteee pederiii! Bidete kako NATALI!!

Дечки извинете вака ама по трет пат ќе ве замолам да ми дајте линк од финалето 2005....

Ајде.... оти денес младите ги фаќа мрза да одкуцаат 10тина букви!

Таму десно ќе го најдеш и второ полувреме!

Ајде.... оти денес младите ги фаќа мрза да одкуцаат 10тина букви!

Таму десно ќе го најдеш и второ полувреме!
Ааа не вака, ако даваш, давај го сето наеднаш....:P :D
Се зафркавам, ви благодарам и на двајцата (само немојте ова да го римувате со друг познат стих :D )
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 17:15 ---
Кели је потписао вишегодишњи уговор :P :D
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/kelly-commits-future-to-reds
Веројатно единствениот скаузер кој до негде можи да го наследи Карагер, ако остани фит....

Ама фЛизурата бе дечкоУУУУ:pos:

Се надевам дека ќе биде прекомандувам во ЦБ од наредна сезона.

Добро само јас мислам дека Кели треба да си остане десен бек? Двајца квалитетни центар-бека ни требаат сеа кога Кара и Коатес ќе ги нема. Ни требаат луѓе искусни на таа позиција, а ја имам поскоро играно центар-бек него Кели...

Ама фЛизурата бе дечкоУУУУ:pos:

Се надевам дека ќе биде прекомандувам во ЦБ од наредна сезона.
Ко чупче е :D, биди среќен барем подобра му е од таа на Бејнс, and that means a lot :D

Добро само јас мислам дека Кели треба да си остане десен бек? Двајца квалитетни центар-бека ни требаат сеа кога Кара и Коатес ќе ги нема. Ни требаат луѓе искусни на таа позиција, а ја имам поскоро играно центар-бек него Кели...
Ti telefon od Orhideja da najdes, a ne tuka za bekovi da tupis. Si znae Rodzo :D :D
Ke najde soodvetna zamena za Cara. Iako glupo e da si zamine, ima u nego uste igra.

Ti telefon od Orhideja da najdes, a ne tuka za bekovi da tupis. Si znae Rodzo :D :D
Ke najde soodvetna zamena za Cara. Iako glupo e da si zamine, ima u nego uste igra.
Ништо, ради тебе најголемата пијаница што ја знам ја разбудив од попладневна дремка и ми кажа немал број :D

попладневна значи од 3 до 8 XD
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 19:54 ---
НО, затоа Рики ја искористи моќта на гугл, па со малку среќа ако не е застарена информацијава, еден од овие броеви може да биде:

Орхидеја
push.gif

3084-080; 3086-228

Салах е најдобар, но и најферплеј играч во Премиерлигата
Мохамед Салах игра неверојатна сезона во дресот на Ливерпул, негова најдобра во кариерата, бројките зад неговото име го покажуваат тоа.

uoJDC-skysports-salah-salah-liverpool_4259454.jpg

Салах е прв стрелец во Премиерлигата со 28 погодоци, од нив еден постигнал со глава, четири со десна нога, а преостанатите 23 со лева. Упатил 118 шута кон голот од кои 57 во рамките од голот. Три пати погодил статива, а промашил 19 изгледни шанси.

Но, неверојатниот Салах може да се пофали дека е еден од најфер играчите во Премиерлигата. Тој само со уште тројца нема добиено ниту еден жолт картон, а ако се земат во предвид одиграните минути, тогаш тој е убедливо најферплеј играчот во лигата.

Последен пат Салах добил жолт картон во септември 2016 година на мечот Рома - Емполи.

Ништо, ради тебе најголемата пијаница што ја знам ја разбудив од попладневна дремка и ми кажа немал број :D

НО, затоа Рики ја искористи моќта на гугл, па со малку среќа ако не е застарена информацијава, еден од овие броеви може да биде:

Орхидеја
push.gif

3084-080; 3086-228
Pa javi se i prasaj imaat li BUM nemaat li BUM...Imaat li kanal za fuzbalj, kao sportklub ili slicen, nemaat li. Moze li da se donese Bum, ne moze li? Itn. Pa informidsaj ne....site :D

Орхидеја
push.gif

3084-080; 3086-228
и стана ГУГЛМЕН!!! новиот херој на денешницава! :D
абе пијаници, се извинувам шо вака упаќам оф топик, но морам малку да ја наострам атмосферава за в понеделник, иако е тро рано, ама треба да му посакаме топло добредојде на кларк и полна мрежа голови! :vozbud:

Pa javi se i prasaj imaat li BUM nemaat li BUM...Imaat li kanal za fuzbalj, kao sportklub ili slicen, nemaat li. Moze li da se donese Bum, ne moze li? Itn. Pa informidsaj ne....site :D
Вие јавете се, шо ја, ја нема ни да идам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom