- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.251
- Поени од реакции
- 1.756
Ај и од мене едно прашање за гејнер? Кој е подобар Mutant Mass ^^^ или Hyper Mass 5000 (Biotech usa)
http://www.dumbbell-exercises.com/exercises/index.htmlНекои вежби за раце,рамо и грб во домашни услови? Располагам со тегчиња 10кг,што можам вака,бидејќи неам баш време за теретана.
Срамота И 3 по 2 дозерки дневно, колку калории ќе бидат тоа? Иначе до матура да бидам + 7,8 кила, тоа е до крајот на мај Ајде помагајтеПовеќе од 2 дозерки од Мутантот на едно пиење е премногу. Тешко е ептен тогаш за пиење, подобро да се подели 3х2дозерки дневно.
Христов ете каде лежел зајакот
2 дозерки - 500 калорииСрамота И 3 по 2 дозерки дневно, колку калории ќе бидат тоа? Иначе до матура да бидам + 7,8 кила, тоа е до крајот на мај Ајде помагајте
До јуни бе, ај немора 7-8, 5 нека бидат ама несакам сало.Дека имам 1.82, 70кг сум.Не ме разочарувај2 дозерки - 500 калории
3х2=1500 калории
дозирањето ќе си го напраиш во однос на исхраната, не можеме ние да ти кажеме баш
иначе до мај ако кренеш 7-8 кила, више од 50% ќе ти е сало
Hyper Mass 5000 во секој поглед.Ај и од мене едно прашање за гејнер? Кој е подобар Mutant Mass ^^^ или Hyper Mass 5000 (Biotech usa)
Пиши кое време во текот на денот ти се тренинзите и какви.До јуни бе, ај немора 7-8, 5 нека бидат ама несакам сало.Дека имам 1.82, 70кг сум.Не ме разочарувај
Станувам 2 лажици мед.После тоа мусли, овесни снегулки со млеко или јогурт, една банана, ориз со стек, шака апетисани, компир со стек, банана и туна за крај пример.Еве вака ми изгледа, еден ден.Може нешто заборавив не сум сигурен, + гејнерот.Секој ден од понеделник до петок имам тренинзи, сабота или недела утакмица + теретана, и се во сало ќе оди?
Уште нешто, можете да ми кажите некој вежби за нозе (во теретана) ама ептен некој, како да кажам, "почетнички", бидејќи немам вежбано нозе 5-6 месеци, имав проблем со коленото, па така ги заборавив скоро сите.
BUMPСигурно е 100 пати одговорено ова на темава, ама кај да барам сега...
Кога е ден за одмор, да се зема протеин, амино и глутамин? И ако да, кога? Бидејќи протеинот се зема после, а аминото пред и после вежбање ...
Па некад тренинзите во теретана ми се пред тренингот во сала, друг ден ми се од сабајле.А вежбам еден ден нози, втор гради, трет бицепс-рамо, четврти трицеп-грб.Hyper Mass 5000 во секој поглед.
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 11:05 ---
Пиши кое време во текот на денот ти се тренинзите и какви.
Нема таков протеин посебно наменет за почетници, имаш чист протеин и гејнер (комбинација на протеин и јаглехидрати), провери во темата за суплементи.Некој протеин за почетници да ми препорачате и каде да го купам?
Протеин кога ќе станеш, со јаболко, банана или овојше по твој избор.Сигурно е 100 пати одговорено ова на темава, ама кај да барам сега...
Кога е ден за одмор, да се зема протеин, амино и глутамин? И ако да, кога? Бидејќи протеинот се зема после, а аминото пред и после вежбање ...