Sony Xperia Tipo

како што рече блу, и јас имам пробано со некои 3.5mm слушалки и не е ок звукот, а со друго (за пцто што ми се) е ок.. истото баш сакав и јас да го прашамза кои конкретно да ги купам...

Знам дека може секакви слушалки (3.5 mm). Проблемот е шо се слуша испрекинато и има слаб глас. Затоа барам баш за типо, ако има
Испрекинато се слуша скоро од сите слушалки на Нокиа и Самсунг. Намерно го прават тоа за да не можат на други телефони да се користат слушалките. Кога реков какви било слушалки мислев од продавница да си купиш некои обични или поквалитетни т.е. бренд.

Испрекинато се слуша скоро од сите слушалки на Нокиа и Самсунг. Намерно го прават тоа за да не можат на други телефони да се користат слушалките. Кога реков какви било слушалки мислев од продавница да си купиш некои обични или поквалитетни т.е. бренд.
препорачај нешто :)

Ги разгледав понудите на ВИП, и за тие пари многу повеќе вреди htc desire x или galaxy s3 mini. Имаат појак процесор, екран 4 инчи, 16 миниони бои, камера 5 мп.

препорачај нешто :)
Какви и да земаш, гледај да земеш од оние слушалки што се со гумичка и влегуваат во уво, за да бидеш изолиран од околината :)...Моја препорака ти е да си земеш Пионир зошто тие ти се едни едни од компаниите кои прават покавлитетните слушалки. Другарче купи Пионир околу 1200 денари и да ти кажам слушалките се перфект. Мн чист звук вадат и бас на завидно ниво. Моделот на слушалките е SE-CL711-W, ги имаш во ГТЦ горе на спрат, не ми текиње како се викаше продавницата за аудио опрема ама мислам е позната по тоа што типацот што работи таму знае повеќе дури и од произведувачот :) :) :).

Треба во текот на оваа недела да го земам телефончето,па препорачајте некоја апликација корисна за него.
А за дечкото што е без слушалки,треба да има во кутијата слушалки,нека се овери.

Треба во текот на оваа недела да го земам телефончето,па препорачајте некоја апликација корисна за него.
А за дечкото што е без слушалки,треба да има во кутијата слушалки,нека се овери.
Ќе отвориш маркет, одиш на топ фри аппс и инсталирај што ти прави мерак

слушалки не одат со типото, бар за наш пазар

eve deneska go kupiv i ja ovoj telefon, na vip operator so mesecna pretplata od 290 denari 1 000 minuti kon site vip broevi so doplata od 2500 denara (biidejki go obnoviv dogovorot na uste 2 god). Pa sakam da ve prasam, dali telefonot da go stavam odma da se polni ili prvo da ja ispraznam baterijata pa da go polnam ?

eve deneska go kupiv i ja ovoj telefon, na vip operator so mesecna pretplata od 290 denari 1 000 minuti kon site vip broevi so doplata od 2500 denara (biidejki go obnoviv dogovorot na uste 2 god). Pa sakam da ve prasam, dali telefonot da go stavam odma da se polni ili prvo da ja ispraznam baterijata pa da go polnam ?
Прво испразни ја батеријата потоа стави го да се полни

Vip operator
Здраво ****, првин треба да ја наполниш батеријата.
Кога го купуваш батеријата ти е околу 50% полна.Истроши ја до некои 5-10% и потоа остави го да се полни.Полни го нормално не го оставај полн да си стои на полначот поради некои муабети.Тоа се прави кај никел-кадмиумските батерии, а не кај литиум-јонските.

Кога го купуваш батеријата ти е околу 50% полна.Истроши ја до некои 5-10% и потоа остави го да се полни.Полни го нормално не го оставај полн да си стои на полначот поради некои муабети.Тоа се прави кај никел-кадмиумските батерии, а не кај литиум-јонските.
Vip operator
Новите телефони имаат батерии кои функционираат како што треба, не зависно колку време ги полниш или празниш. Се зависи од телефонот, се разбира.

сето оваа го добив како одговор од официјалната страна на вип на фб.

Пошто ти си го земал сега тelefonoт,ме интересира дали со него иде мемориска картичка?
Дека јас утре ќе го земам зато :)
Со мојот не дојде... ни тоа, ни слушалки. И плус, очекував мини-сим да биде телефонот... и за тоа се изненадив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom