Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Испрекинато се слуша скоро од сите слушалки на Нокиа и Самсунг. Намерно го прават тоа за да не можат на други телефони да се користат слушалките. Кога реков какви било слушалки мислев од продавница да си купиш некои обични или поквалитетни т.е. бренд.Знам дека може секакви слушалки (3.5 mm). Проблемот е шо се слуша испрекинато и има слаб глас. Затоа барам баш за типо, ако има
препорачај нештоИспрекинато се слуша скоро од сите слушалки на Нокиа и Самсунг. Намерно го прават тоа за да не можат на други телефони да се користат слушалките. Кога реков какви било слушалки мислев од продавница да си купиш некои обични или поквалитетни т.е. бренд.
Какви и да земаш, гледај да земеш од оние слушалки што се со гумичка и влегуваат во уво, за да бидеш изолиран од околинатапрепорачај нешто![]()
Ќе отвориш маркет, одиш на топ фри аппс и инсталирај што ти прави меракТреба во текот на оваа недела да го земам телефончето,па препорачајте некоја апликација корисна за него.
А за дечкото што е без слушалки,треба да има во кутијата слушалки,нека се овери.
Прво испразни ја батеријата потоа стави го да се полниeve deneska go kupiv i ja ovoj telefon, na vip operator so mesecna pretplata od 290 denari 1 000 minuti kon site vip broevi so doplata od 2500 denara (biidejki go obnoviv dogovorot na uste 2 god). Pa sakam da ve prasam, dali telefonot da go stavam odma da se polni ili prvo da ja ispraznam baterijata pa da go polnam ?
Vip operatorПрво испразни ја батеријата потоа стави го да се полни
Кога го купуваш батеријата ти е околу 50% полна.Истроши ја до некои 5-10% и потоа остави го да се полни.Полни го нормално не го оставај полн да си стои на полначот поради некои муабети.Тоа се прави кај никел-кадмиумските батерии, а не кај литиум-јонските.Vip operator
Здраво ****, првин треба да ја наполниш батеријата.
Vip operatorКога го купуваш батеријата ти е околу 50% полна.Истроши ја до некои 5-10% и потоа остави го да се полни.Полни го нормално не го оставај полн да си стои на полначот поради некои муабети.Тоа се прави кај никел-кадмиумските батерии, а не кај литиум-јонските.
Пошто ти си го земал сега тelefonoт,ме интересира дали со него иде мемориска картичка?dali igrata top eleven moze da se igra na ovoj telefon?
Со мојот не дојде... ни тоа, ни слушалки. И плус, очекував мини-сим да биде телефонот... и за тоа се изненадив.Пошто ти си го земал сега тelefonoт,ме интересира дали со него иде мемориска картичка?
Дека јас утре ќе го земам зато![]()