Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овие двете продавници во гтц доле на приземје сеуште ли немаат дресови од новата сезона?
На шутка сеуште се продава од Кака, а од Балотели ќе има за едно 3-4 години :pos:

Имаат таму дресови ама се со никаков квалитет(скоро прозирни) и башка само од Боатенг имаат,само во тој на железничка неам проверено.

П.с попусти даваат а од попустот ни трага ни глас

XmqdqWk.png

Имаат таму дресови ама се со никаков квалитет(скоро прозирни) и башка само од Боатенг имаат,само во тој на железничка неам проверено.

А без попуст шо пари се? Како се плаќа и дали ти го доставуваат до дома?

Појма неам,Мартина погоре ја стаи групава а ја само фрлив поглед. Има одоворни пиши им ќе ти објаснат најубаво што како.

Амбро се враќа ли за со Каљари некое инфо? пошто суспендиран е Монтоливо ќе биде доста зафркната средината..инаку Каљари нема да игра дома на Сардинија туку ќе се игра на Трст како неутрален терен што е предност за Милан.

XmqdqWk.png
а тоа знам.. хаха.. абе не им оди неш новата технологија или не се разибраат од фб :D во услугата не верувам дека е така.. баш и контактирав неколку луѓе пред 2-3 месеца кои поралаче дрес од кај нив - сите ми кажаа дека се било таман, не им фалело ниш на дресовите.. и важно не се од адибас, туку од адидас.. три линии, спонзори, фонт, лого, па и climacool дури :)
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 14:37 ---
Без попуст ја како што знам - 3000 ден.. во тоа ти иде и она позади на дресот - име и број - можеш да си земеш од некој фудбалер или да побараш твое посакувано име и бр :) иначе без тоа, обичен т.е празен позади е 2500.. а за плаќање мислам дека со жиро-сметка.. кој е заинтересиран нека им пише, они ќе објаснат се :)

Полуоригинал ?? Де ако сакаш дефинирај го :)
Мислам дека во Македонија,по продавниците не може да се најде оригинал дрес, неколку пати имам прашувано по Пума продавниците и знам дека немаат,а во Спорт-М немам видено дрес на Милан,има само комплет тренерки.

За цени на оригинал дресови - знам дека во Белград по Спорт-М (или застапници на адидас, не се сеќавам точно на името) имаше дресови по цена од 3600 динари - отприлика нешто под 2000 денари. Дресовите беа без име *празни позади* .

Мислам дека во Македонија,по продавниците не може да се најде оригинал дрес, неколку пати имам прашувано по Пума продавниците и знам дека немаат,а во Спорт-М немам видено дрес на Милан,има само комплет тренерки.

За цени на оригинал дресови - знам дека во Белград по Спорт-М (или застапници на адидас, не се сеќавам точно на името) имаше дресови по цена од 3600 динари - отприлика нешто под 2000 денари. Дресовите беа без име *празни позади* .

Јас колку што сум информиран имаш 2 типа на дресови(не оние шутка стајл).
Автентичен(120 евра), дрес ист како оние кои се носат на натпревари од играчиве.
Реплика(80 евра). Ист материјал како и автентичниот, само што не е ист дизајнот, 80% е ист.
Цената е за дресови со Најк спонзор. Исти цени имаат и Интер дресовите, а и сите други мислам.

Јас си земав од Милано(јувестор), реплика од Јувентус.
Разликата на изглед кај овие од Јувентус е следна:
А - Ниедна звезда, Р - 3 звезди.
А - од страна имаш дупчиња да диши кожата, Р - нема.
Амблемот(шиено), знамето(шиено), спонзорот(лепено) и се останато е исто.

Тие во Белград се исто како овие што се продаваат по 2000 ден и не се оригинал. Оригинал само во официјалните фан шопови на клубот за 80 евра. Сега од Балотели е намален на 39 евра.
article-0-173CCE3D000005DC-488_634x286.jpg

Полуоригинал
Изгледот е ист со сите амблеми а само материјалот е друг.
Оригиналот е целиот со дупчиња, а овој е мазен. Кај овие или празен или име по желба.
Оригинал
product_67388_original.jpg

И овој од 2000 ден

265174_4253313130111_2057559452_n.jpg

Prandelli: Balotelli and El Shaarawy key
The man in charge of the Azzurri believes his duo of strikers from AC Milan are vital for the national team.
ANTONINI could find himself out of Milan as the Russian market is still very much open.
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 18:43 ---
Mario Balotelli's Brilliant Brace Hints at the Force AC Milan Could Soon Become

http://bleacherreport.com/articles/...medium=newsletter&utm_campaign=world-football

Клосе и Хернанес повредени кај Лацио, првиов 2 месеци мислам за Хернанес незнам точно. (y)

Хернанес мислам наскоро ќе се враи на тренинзи Клосе ќе паузира до Април.

Плус Шарави, Балотели, Монтоливо и Абате утре најверојатно стартери за Италија, многу ќе му се фатат на Балотели... можно е Пацо да почне со Каљари. :)

Јас во Белград ко бев лани влегов во една продавница за спортска опрема и баш забележав дресој. Ај си реков ќе прашам по колку пари се иако немаше од Милан и ко ми кажа се свртив и си заминав :D. Ми реше 6 000 динари биле, а то се негде околу 100 и нешто евра ми се чини.

Клосе и Хернанес повредени кај Лацио, првиов 2 месеци мислам за Хернанес незнам точно. (y)
Му ја прснаја глата на Хернанес, шо да не биди аут :icon_lol:

Грешка си :D Тоа е околу 50 евра. 1денар = 2динари отприлика
А јас бев негде мај месец,имаше намаление и беа по 3600,па може првичната цена да била 6000 динари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom