Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Грешка си :D Тоа е околу 50 евра. 1денар = 2динари отприлика
А јас бев негде мај месец,имаше намаление и беа по 3600,па може првичната цена да била 6000 динари
Tуку да бе, околу 92 динари е 1 евро.
Измешав брзините, не ми е јака страна математиката :P

113 динари е еврото и плута, се менува секој ден..

Во Адидас и другите продавници кои се застапници за Адидас, као Макс Спорт, Планета и слични, дресовите од Милан се 70ина евра, без име позади. Таков дрес со име позади многу тешко може да се најде низ Белград.

Имате човек во Белград, ако треба нешто, слободно кажувајте. :)

Јас неколкупати сум видел, ама не сакам да купам зошто сакам да си земам директно од Милано. Лани пробав да нарачам од официјалниот стор, ама ме заебаваше картичката, така да ќе пробам пак кога ќе излезат новите, за 2013/2014 сезона.

Она кучето рошаво касано,пак изел гомна за Милан и за менџаментот.
Морати бил вистински газда,а не како некои други фејкери. :pos:
Загреота,избега во Интер за да има помала одговорност,да игра лига европа наместо Лига на Шампиони,за и ако биде фејл никој да не се замара толку.
Дека му го спасија животот,затоа сега лае.

Нигде нема да стигне со тој однос,од секаде бил избркан на клоци зошто е гомно човек,искрено му посакувам да пцојса на терен како џукелата што е.

и јас така мислев дека е неблагодарно копиле и дека требаше да го остаат да седи на клупа, ама кога фрламе дрва и камења за Касано забораваме на една “ситница’’. Касано плати од негови лични пари на Реал за да дојде во Милан, заедно со Сампдорија дадоа по 2, милан даде 1 милион или обртано, не е ни битно.
Се откажа од примања, даде пари и очекуваше нов договор и проект за возврат. Првото не го доби, второто не го дочека.

Има две страни таа приказна, не гледам зошто било кој би напуштил така педерски и би испаднал копиле ако нема јако добра причина.
Човекот е уникат, додека сите плаќаат за играч на клуб, кај него клубот плаќа да си оди. :V

Кога му беше најтешко цел тим, од соиграчи до менаџмент, фанови, сите застанаа зад него, Милан успеа му помогна и го врати на терен да игра професионален фудбал и тоа за релативно краток период со оглед на болеста што ја имаше и покрај сето ова тој нема никаква почит спрема клубот.

Ако. Нека му служи на чест. Се виде што гомно е, сега барем си е во друштво на такви ко него, гледам и проектот во Интер супер им е, стануваат светска велесила во фудбал, а за мене тој ќе биде запамтен како една обична гнида без срце.

images

:свиркам:

Нинович се слагам со 90% од тоа што си го пишал.
Но никако не се сложувам со тоа дека биле истрошени. Значи шевченко беше супер(можда малце формата му беше падната) , само да го имаш како стартер значеше многу за Милан. Е сега што не се снајде у англија , никако не значи дека бил истрошен и времето му поминало. На такви играчи времето не им поминува, цела кариера си бушат, само финтата е што челзи тогаш немаше којзнае колкав компактен тим и што имаше огромна конкуренција у нападот(на дрогба се мисли пред све).
Исто и кака, значи тој за милан значеше многу, беше алфа и омега у тимот, и веруем да дојдеше у милан зимава, мотивацијата ќе се кренеше до плафон. Откако отиде у Реал, се повредуваше 91398 пати, плус многу беше поголем притисокот(заради огромната сума платена за него), а и менаџерите кои го водеа реал во тие 2-3 сезони беа смешни.
А и не би се сложил дека тие "сами" си ја бараа вратата од милан, тука галијани и берлускони исто имаа огромна улога во нивното заминување.
Поздрав, Forza Milan!

Верона на преговори со ПСЖ задутре за Жоргињо....

Пишите пропало на овој, а баш сакав да го земат...

Нека идат по тој Саба сега...

Знаејќи го чувството на Леонардо за млади играчи, ова што ПСЖ биле дури и малце заинтересирани за Жоргињо, значи дека стварно има многу потенцијал во него и баш се надевам дека е точна оваа информација што досега се појави неколкупати, дека Милан имал договор со Верона за него.

Знаејќи го чувството на Леонардо за млади играчи, ова што ПСЖ биле дури и малце заинтересирани за Жоргињо, значи дека стварно има многу потенцијал во него и баш се надевам дека е точна оваа информација што досега се појави неколкупати, дека Милан имал договор со Верона за него.

Гледа Милан за кој се интересира и они одма..имаше на неколку сајтови дека е постигнат договор за 50 посто од договорот за него така да може Леонардо да си кулира и така имаат 500 играчи :)

Абе прашање на време е кога Леонардо ќе ни дае играч на попуст. :) Ајде што мислам дека од таквите екипи као Сити и ПСЖ, доста лесно се купуваат играчи кои им стануваат вишок, ама мислам и дека Галијани кога ги продаваше Силва и Ибрахимович, има оставено простор, можност и образ за преговори за некој играч од ПСЖ. :)

Ќе даде највеќе би сакал да е тоа Сако доколку земат друг централен дефанзивец сигурно ќе сака да си оди пошто вака е замена на Силва и Алекс а често они се повредени и доста ги заменува..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom