How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
a so zamaras sea ? sekoj si imat svoj vkus mene vo Friends mi imat potapa humor i so prajme ? popredvidliv mi e i zastaren i mn retko se smeam, mozda overall vo Friends imat pojaki likoj nego HIMYM ama pointeresna mi e HIMYM edinstveno radi Barney, takov lik nemalo ni ke imat vo nekoja sit com
Еј стварно женкари нема нит ќе има по ситкомиве. Џои Трибиани, Хенк Муди, Чарли Харпер, Расел Данбар, Сем од Cheers... они не се женкари, они онака место пополнуваат.

Член од
7 февруари 2013
Мислења
128
Поени од реакции
75
Океј е филмот, мада малце претерано. Чоече 8 сезони за да каже со колку жени бил и кога/колку пиво пиел, како на Барни свадбата бил облечен у костум и уште 300 работи. Искрено до 6та сезона ми беше океј, наваму ми е заникаде.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
До 8ма сезона 13та епизода сум стасан, каде да ги најдам другиве?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
blahblah беше и остана најјака од сите!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Неможам за 8ма сезона 15 епизода превод да најдам..

Член од
4 март 2011
Мислења
708
Поени од реакции
727
Тоа е тоа, вештачки е.

Немаш право да го споредуваш Чендлер со Барни!
Барни беше смешен, првата,втората и третата сезона, сеа е жими к**ов. Истите финти ги праи цело време, сфативме дека е женкар, не мораше 7 сезони да ми го отечат со тоа
Браво бе, чим 3 сезони ти требеле да сфатиш дека Барни е женкар. Кој се истите финти??? Ликот на Барни е замислен таков каков што е и нормално е ист да биде во сите сезони, да не очекуваше ти после трета сезона, сериски убиец да стане?

M

Mayavin

Гостин
Одкоа ја изглеав последнава епизода шо излезе мислам дека нема веќе што да се прикаже у 9-та сезона.
Мислам дека ке биде ко со Фринџ (последната сезона имаше 13 епизоди) така да за оваа може слично да биде.
Сепак незнам што се жалите.. баш онака добри епизоди се, успеваат да те расположат и насмеат. :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
На почетоко беше така-така, некогаш се смеев, ама сега е само жално ова. Требаше да прекинат со 8ма, гледам ги обновиле за 9та, тоа е лошо. Престанувам со гледање, ќе ја изгледам само последната епизода од 9та сезона, кај шо ќе видам која е мистериозната жена со жолтиот чадор :/ Не знаат кога да престанат стварно, зошто е обновена? Има некој шо стварно ја гледа низ Америка ?

Kajgana Shop

На врв Bottom