dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobra poslednava epizoda, dobra epizoda i od Barney posle podolgo vreme
vo vrska so sporedbite Friends - HIMYM i jas mislev deka Friends se daleku klasa nad HIMYM no sega gledav nekoj od postarite epizodi epten vo Friends e zastern humorot vejke slusnati i videni fori i zafrkancii dodeka vo prvite 3-4 sezoni pa i 5tata vo HIMYM e prejak i mn ponapreden humorot ama ne prodolzi vo isto tempo zato im padna rejtingot..
Цел живот ќе се расправам на оваа тема ама Пријатели има 10 сезони сите на врвно ниво, сите урнебесно смешни.
HIMYM ќе имаат 9 сезони од кои последни 4-5 се далеку од смешни.
Немаат цел муабетиве мислам стварно, Пријатели се едни и единствени, некои ако имаа шанса да ги стасаат беа The Class, ама бидна шо бидна со нив у најбаксузен период се појавија на ТВ.
И да добра е конечно ќе заврши и мајкава, децава да се родат конечно.
imam izgledano premn serii osobeno komedii i stari i novi ama lik tolku so mojt da me nasmejt ili oraspolozit neam dosega sretnato i po 3 ili 4 pat da gledam nekoja epizoda pak mi e jak i priblizno na negovo nivo mojt da se recit deka e Chandler od Friendsај гледај ова, па види дали немало...
Фала богу дека Барни е далеку нај јак лик во серијава но не знам дали е до мене но навистина ми изгледа многу исфорсиран неговиот лик и неговата глума,онака малце делува вештачки...
imam izgledano premn serii osobeno komedii i stari i novi ama lik tolku so mojt da me nasmejt ili oraspolozit neam dosega sretnato i po 3 ili 4 pat da gledam nekoja epizoda pak mi e jak i priblizno na negovo nivo mojt da se recit deka e Chandler od Friends
Џои e бољи женкарТоа е тоа, вештачки е.
Немаш право да го споредуваш Чендлер со Барни!
Барни беше смешен, првата,втората и третата сезона, сеа е жими к**ов. Истите финти ги праи цело време, сфативме дека е женкар, не мораше 7 сезони да ми го отечат со тоа
Џои e бољи женкар![]()
А може муабетот за Френдс да се тргне од темава?
П.С. Робин Спарклс се враќа![]()
ne e moabetov za zenkar onaka najak lik mi e.. ama ko so gledam se nasobraja mn Friends fanoj na temava i ke pluket ali sve e to razlika vo vkusojЏои e бољи женкар![]()