How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
dobra poslednava epizoda, dobra epizoda i od Barney posle podolgo vreme
Нема грешка. Реакцијата на Барни дека тоа му е сестра ми беше педерска

vo vrska so sporedbite Friends - HIMYM i jas mislev deka Friends se daleku klasa nad HIMYM no sega gledav nekoj od postarite epizodi epten vo Friends e zastern humorot vejke slusnati i videni fori i zafrkancii dodeka vo prvite 3-4 sezoni pa i 5tata vo HIMYM e prejak i mn ponapreden humorot ama ne prodolzi vo isto tempo zato im padna rejtingot..
Напреден хумор? Де кажи ми каков е тој хумор жити се.
Пријатели секогаш ќе биде подобра комедија од HIMYM, и една сезона да имаше... а вие може да напраат и 50 џабе е. :) Иако завршуваат со 9, помалце и од Пријатели.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Цел живот ќе се расправам на оваа тема ама Пријатели има 10 сезони сите на врвно ниво, сите урнебесно смешни.
HIMYM ќе имаат 9 сезони од кои последни 4-5 се далеку од смешни.
Немаат цел муабетиве мислам стварно, Пријатели се едни и единствени, некои ако имаа шанса да ги стасаат беа The Class, ама бидна шо бидна со нив у најбаксузен период се појавија на ТВ.
И да добра е конечно ќе заврши и мајкава, децава да се родат конечно.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Цел живот ќе се расправам на оваа тема ама Пријатели има 10 сезони сите на врвно ниво, сите урнебесно смешни.
HIMYM ќе имаат 9 сезони од кои последни 4-5 се далеку од смешни.
Немаат цел муабетиве мислам стварно, Пријатели се едни и единствени, некои ако имаа шанса да ги стасаат беа The Class, ама бидна шо бидна со нив у најбаксузен период се појавија на ТВ.
И да добра е конечно ќе заврши и мајкава, децава да се родат конечно.
Да бе, и вика во Пријатели хуморот бил застарен и веќе слушнат, а серијава е од 1994 :pos:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
a so zamaras sea ? sekoj si imat svoj vkus mene vo Friends mi imat potapa humor i so prajme ? popredvidliv mi e i zastaren i mn retko se smeam, mozda overall vo Friends imat pojaki likoj nego HIMYM ama pointeresna mi e HIMYM edinstveno radi Barney, takov lik nemalo ni ke imat vo nekoja sit com

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
ај гледај ова, па види дали немало...
imam izgledano premn serii osobeno komedii i stari i novi ama lik tolku so mojt da me nasmejt ili oraspolozit neam dosega sretnato i po 3 ili 4 pat da gledam nekoja epizoda pak mi e jak i priblizno na negovo nivo mojt da se recit deka e Chandler od Friends

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Фала богу дека Барни е далеку нај јак лик во серијава но не знам дали е до мене но навистина ми изгледа многу исфорсиран неговиот лик и неговата глума,онака малце делува вештачки...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Фала богу дека Барни е далеку нај јак лик во серијава но не знам дали е до мене но навистина ми изгледа многу исфорсиран неговиот лик и неговата глума,онака малце делува вештачки...
Тоа е тоа, вештачки е.

imam izgledano premn serii osobeno komedii i stari i novi ama lik tolku so mojt da me nasmejt ili oraspolozit neam dosega sretnato i po 3 ili 4 pat da gledam nekoja epizoda pak mi e jak i priblizno na negovo nivo mojt da se recit deka e Chandler od Friends
Немаш право да го споредуваш Чендлер со Барни!
Барни беше смешен, првата,втората и третата сезона, сеа е жими к**ов. Истите финти ги праи цело време, сфативме дека е женкар, не мораше 7 сезони да ми го отечат со тоа

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Тоа е тоа, вештачки е.

Немаш право да го споредуваш Чендлер со Барни!
Барни беше смешен, првата,втората и третата сезона, сеа е жими к**ов. Истите финти ги праи цело време, сфативме дека е женкар, не мораше 7 сезони да ми го отечат со тоа
Џои e бољи женкар :P

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А може муабетот за Френдс да се тргне од темава? :)

П.С. Робин Спарклс се враќа :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Џои e бољи женкар :P
Indeed, не мораше да лаже дека е космонаут, доктор за пластични операции и сите глупости шо немаат крај...

lame :facepalm:

А може муабетот за Френдс да се тргне од темава? :)

П.С. Робин Спарклс се враќа :D
Зошто да се тргне? Ако коментираме у темата за Friends, некој ќе рече ај муабетов у HIMYM, каде тогаш?
Споредби праиме само :)

Па сфатија дека епизодата со Спарклс беше најсмешна...

Kajgana Shop

На врв Bottom