Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха ни се исполнија желбите за голови :D

Него за вечер гг3+ Сосиедад, Милан и Коло Коло

хахах леле шо ден е овоа... преска сингл ја имам феиренсе 1 и 3+ на 3000 гледам 0:3 џипкам ливчето низ џамо 3:3 прават со играч помалце, спаѓам да го тражам...
лацио губат 2:0 фрлам ливчето одам да го тражам....
сега брага ја имам х-2 на 1000че гледам 2:0 фрлам ливчето израмнуват 2:2 ајде па до доле да тражам ливчето :pos:

еден од најјаките денови шо сум го имал у последно време и зијан да идам на крајот на денот пак не се жалам :pos:

Бетис и Удинезе дупла победа (коеф. 500 и кусур) и ако ова влези повеќе НЕ ИГРАМ КЛАДИЛНИЦА :D

Мора уште еден гол на Валенсија-Барселона,да не испадне за џабе сум се тресел дали Андерлехт ќе даде уште еден гол...

Мора уште еден гол на Валенсија-Барселона,да не испадне за џабе сум се тресел дали Андерлехт ќе даде уште еден гол...
Седи мирен , прво јаче ја иам... само еден неќам да чујам повеќе ... обрати се кај стари мајстор да ја намести... :D

Бр 1
Слонојте 1 1,90 или Т12+ 2,00 поке сум за Т12+(n)
Бр2
Корбелоа Т12+ 2,00
Бр3
Палермо 1 2,25(n)
Бр4
ВБА 3+ 1,80(y)
Национал 1 1,60(n)
Фирентина Т12+ 1,75(n)
Бр 5 Изненаџење
Олимпијакос Х2 3,70:vozbud:

п.с. Тиња понудава за утре(n)
Во тоа шо најмалку се надевав тоа влезе :D а убо планирав да не играм денес Ајде Корбелоа уш еден да спасам денов денеска
ОН
Милионариос 1
еве ги дале гол Корбелоа :ROFLMAO:

Liverpool gg3+ ( derbi vo anglija po default e so mn golovi taka da ocekuvam i sega )
sevilla gg3+ ( sevilla i dava i prima golovi kako i vallecano taka da i tuka ocekuvam golovi :D)
barsa 1>2 ( barsa 80 % igra vaka taka da nisto cudno i denes )
real sociedad 1 ( i ova neznam od net prepisav dobra analiza vidov ) :D
za real sociedad edino me kopka zaso e 60% namestena 2ka ... stari majstor ja ima namesteno da ne zaebe rabota :D

20 koeficient solidno :)

:love:
да не кажете не сум кажал:)

Oostende vs Dessel 1X
R.Sociedad vs Mallorca 1

Po mene 99.9 % sigurnost e ovaj Double.
Кој препиша си е добитен се извадов на ова денешниот влог го вратив па дури и 370 денари ќар сум :)
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 22:47 ---
Ми ја дадоја како дојава.. Ја пуштив за 50ден...

Puebla-Monarcas-2/1 (30.00)
Кај има сингл за 50 да се игра ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom