Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се чини или Реал ниедна не победи во терминот од 10 навечер во сабота?

ајде екс-робови , играјте да фатам некоја пара

атланта - чикаго(+3.5) 1 хен
њујорк - сакраменто Тим2 -97.5
Хјустон - Шарлот Тим2 -98.5

еднакво на 7
касно кажуеш :(

Немав време да пишам овде, доколку некој случајно ми го проверил блогот кој ми е во потпис и ме препишал, си направил солидна сума парички. Погоден дубл и трипл со коеф 2.1 и 2.5.

Утре одам со 2 дубла:
Бирмингем 2-4
Лидс 2-4

Хартлпул 2-4
Јеовил 2-4

Поручек ќе постирам уште некоја утакмица
Ни ќар ни зијан

Предлог за утре:
Derby double
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund
Tip: GG @ 1.6

Manchester City - Liverpool
Tip: GG @ 1.6

Triple
Sparta Rotterdam - Cambuur
Tip: 3+ @ 1.55

Ajaccio - Lyon
Tip: 2-4 @ 1.55

WBA - Tottenham
Tip: 2-4 @ 1.5

Italian double
Fiorentina - Parma

AC Milan - Udinese

Mexican double
Leon - Cruz Azul

U.N.A.M. - Santos Laguna

Значи подобро не пишувајте и утре...Мислам дека пак ќе кикснат сите, али ај еве колку да не им бидам дужен да кладилниците, ќе се секираат ако не појдам и утре...
Селтик - T23+
Барселона - 3+
Тотенхем - ГГ

100 години играат 3 за 3 , сега најдоа нерешено да излезат за да не земам 9000 денари .

Same here dude, same here..

Викаш до нас да е? Кога ќе ги изиграм јас ги прекинуваат соработките :))

Рода ја играв сингл, се думав дали т1 2+ или 1 и нормално 1 ја пишав.. да ја изиграв т1 1:0 ќе тепаа :ROFLMAO:

ОН:

Инглоштад - 2 @ 2.9

Бр 1
Слонојте 1 1,90 или Т12+ 2,00 поке сум за Т12+
Бр2
Корбелоа Т12+ 2,00
Бр3
Палермо 1 2,25
Бр4
ВБА 3+ 1,80
Национал 1 1,60
Фирентина Т12+ 1,75
Бр 5 Изненаџење
Олимпијакос Х2 3,70

п.с. Тиња понудава за утре(n)

касно кажуеш :(

немајте гајле , нели гледате дека паѓам на атланта.
Ми остануваат "омилен" тим во лигата. Не ги поднесувам органски значи

- Чикаго без Ноа , Бузер ( и Роуз нормално , цела сезона е аут)
- Беа понижени од Чикаго пред месец дена со 3-40 разлика
- Квотата падна од 1.70 , на 1.30 .

Епилог, пак ќе изгубат убедливо . Навистина ГЛУП тим. Никако не можам да ги сварам.

Еве и една за оние шо ги обожаваат 3за3 утакмициве можна е соработка овде знам дека првата 1 ја фатив ама сеа Мајорка е во лоша положба ништо чудно 2ка да рикне
Реал Сосиедад - Мајорка 1 би требало :cautious:

Еве и една за оние шо ги обожаваат 3за3 утакмициве можна е соработка овде знам дека првата 1 ја фатив ама сеа Мајорка е во лоша положба ништо чудно 2ка да рикне
Реал Сосиедад - Мајорка 1 би требало :cautious:

очигледно е дека има соработка помеѓу тимовите...а немора да значи дека бодовите реал сосиедад мора ги зеде оваа година... со оглед на тоа што реал нема некој големи шанси за квалификации, а овие 3 бода вредат многу за мајорка + коеф сегде паѓа за 1 овде голема е шансата оваа година мајорка да ги збере сите 6 бода, па ако има наредна година за нив да ги врати ;)

очигледно е дека има соработка помеѓу тимовите...а немора да значи дека бодовите реал сосиедад мора ги зеде оваа година... со оглед на тоа што реал нема некој големи шанси за квалификации, а овие 3 бода вредат многу за мајорка + коеф сегде паѓа за 1 овде голема е шансата оваа година мајорка да ги збере сите 6 бода, па ако има наредна година за нив да ги врати ;)
Јас не ја играм али коа би ја играл побрзо би ја укопал 2ка него 1 а и Сосиедад има пак 3за3 следно коло со Сарагоза подобро ке почекам следно коло

Ми се чини или Реал ниедна не победи во терминот од 10 навечер во сабота?

Имам заприметено Реал Мадрид и Челзи оваа година маме ебаја од местење.еднаш не победија кога треба а имаат одлични состави..ама тоа е мора некаде да се вратат парите

Имам заприметено Реал Мадрид и Челзи оваа година маме ебаја од местење.еднаш не победија кога треба а имаат одлични состави..ама тоа е мора некаде да се вратат парите

добредојде во клубот на лузери друже :pos:

Едно е јасно, нема спорт веќе се е бизнис...:tapp:
а што мислеше ти??..парите го вртат светот и мнгоу едноставно е да се претпостави кои утакмици ќе влезат и кои можат да бидат местени..вчера јас предвидив дека Шалке,Кпр и Реал нема да влезат ама немав мадиња да ги изиграм и види ги сите три кикснаа..и ајде сега..за утре некако местени ми изгледаат Марсеј,Милан,Фенербахче,Севиља...скоро сигурен сум дека две а можеби три од овие нема да влезат..сите се овие нагазни мини бидејќи ќе бидат многу играни..ама како по традиција ако галатасарај и Бешикташ киксаат тогаш од Фенербахче се очеквуа истото па така ALL-IN на X:D

еве и нешто од мене
малага - зарагоса - шапанија од 12.... секогаш ми е омилено утакмиците пред 15 да ги играм контра
и офи - керкира.... ист случај како за реал сосиедад, соработка имат тимовите но 3те бода на гостите и се многу попотребни овие бодови :)

+ бонус интер ( кад је бал, нек је маскенбал )
++бонус тхе уан анд онли мес... мислам барселона де...

еве и нешто од мене
малага - зарагоса - шапанија од 12.... секогаш ми е омилено утакмиците пред 15 да ги играм контра
и офи - керкира.... ист случај како за реал сосиедад, соработка имат тимовите но 3те бода на гостите и се многу попотребни овие бодови :)

+ бонус интер ( кад је бал, нек је маскенбал )
++бонус тхе уан анд онли мес... мислам барселона де...
Кај ја виде таа соработка помеѓу ОФИ - Керкира жити се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom