Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
касно кажуешајде екс-робови , играјте да фатам некоја пара
атланта - чикаго(+3.5) 1 хен
њујорк - сакраменто Тим2 -97.5
Хјустон - Шарлот Тим2 -98.5
еднакво на 7
Ни ќар ни зијанНемав време да пишам овде, доколку некој случајно ми го проверил блогот кој ми е во потпис и ме препишал, си направил солидна сума парички. Погоден дубл и трипл со коеф 2.1 и 2.5.
Утре одам со 2 дубла:
Бирмингем 2-4
Лидс 2-4
Хартлпул 2-4
Јеовил 2-4
Поручек ќе постирам уште некоја утакмица
100 години играат 3 за 3 , сега најдоа нерешено да излезат за да не земам 9000 денари .
касно кажуеш![]()
Еве и една за оние шо ги обожаваат 3за3 утакмициве можна е соработка овде знам дека првата 1 ја фатив ама сеа Мајорка е во лоша положба ништо чудно 2ка да рикне
Реал Сосиедад - Мајорка 1 би требало![]()
Јас не ја играм али коа би ја играл побрзо би ја укопал 2ка него 1 а и Сосиедад има пак 3за3 следно коло со Сарагоза подобро ке почекам следно колоочигледно е дека има соработка помеѓу тимовите...а немора да значи дека бодовите реал сосиедад мора ги зеде оваа година... со оглед на тоа што реал нема некој големи шанси за квалификации, а овие 3 бода вредат многу за мајорка + коеф сегде паѓа за 1 овде голема е шансата оваа година мајорка да ги збере сите 6 бода, па ако има наредна година за нив да ги врати![]()
Ми се чини или Реал ниедна не победи во терминот од 10 навечер во сабота?
Имам заприметено Реал Мадрид и Челзи оваа година маме ебаја од местење.еднаш не победија кога треба а имаат одлични состави..ама тоа е мора некаде да се вратат парите
а што мислеше ти??..парите го вртат светот и мнгоу едноставно е да се претпостави кои утакмици ќе влезат и кои можат да бидат местени..вчера јас предвидив дека Шалке,Кпр и Реал нема да влезат ама немав мадиња да ги изиграм и види ги сите три кикснаа..и ајде сега..за утре некако местени ми изгледаат Марсеј,Милан,Фенербахче,Севиља...скоро сигурен сум дека две а можеби три од овие нема да влезат..сите се овие нагазни мини бидејќи ќе бидат многу играни..ама како по традиција ако галатасарај и Бешикташ киксаат тогаш од Фенербахче се очеквуа истото па така ALL-IN на XЕдно е јасно, нема спорт веќе се е бизнис...![]()
Кај ја виде таа соработка помеѓу ОФИ - Керкира жити се?еве и нешто од мене
малага - зарагоса - шапанија од 12.... секогаш ми е омилено утакмиците пред 15 да ги играм контра
и офи - керкира.... ист случај како за реал сосиедад, соработка имат тимовите но 3те бода на гостите и се многу попотребни овие бодови
+ бонус интер ( кад је бал, нек је маскенбал )
++бонус тхе уан анд онли мес... мислам барселона де...