Q
qazwsxedc
Гостин
суперрррррррррррр,кој и да е другиов тим алал да му еајде фенербахче мора еден гол или да дадете или да примите![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
суперрррррррррррр,кој и да е другиов тим алал да му еајде фенербахче мора еден гол или да дадете или да примите![]()
Хаха ни се исполнија желбите за голови
Него за вечер гг3+ Сосиедад, Милан и Коло Коло
Седи мирен , прво јаче ја иам... само еден неќам да чујам повеќе ... обрати се кај стари мајстор да ја намести...Мора уште еден гол на Валенсија-Барселона,да не испадне за џабе сум се тресел дали Андерлехт ќе даде уште еден гол...
Мора уште еден гол на Валенсија-Барселона,да не испадне за џабе сум се тресел дали Андерлехт ќе даде уште еден гол...
Во тоа шо најмалку се надевав тоа влезеБр 1
Слонојте 1 1,90 или Т12+ 2,00 поке сум за Т12+
Бр2
Корбелоа Т12+ 2,00
Бр3
Палермо 1 2,25
Бр4
ВБА 3+ 1,80
Национал 1 1,60
Фирентина Т12+ 1,75
Бр 5 Изненаџење
Олимпијакос Х2 3,70
п.с. Тиња понудава за утре![]()
Atlanta x2
Palermo missing players
Andrea Mantovani
Abel Hernández
Fabrizio Miccoli
Salvatore Aronica
Steve VonBergen
Siti x
Barselona x
Totenhem x
Atlanta x
Dortmund x
2/5
Има на бет365 гг3+ ?Нов сум, или не гледам или слепец сум или нема така.
![]()
Liverpool gg3+ ( derbi vo anglija po default e so mn golovi taka da ocekuvam i sega )
sevilla gg3+ ( sevilla i dava i prima golovi kako i vallecano taka da i tuka ocekuvam golovi)
barsa 1>2 ( barsa 80 % igra vaka taka da nisto cudno i denes )
real sociedad 1 ( i ova neznam od net prepisav dobra analiza vidov )
za real sociedad edino me kopka zaso e 60% namestena 2ka ... stari majstor ja ima namesteno da ne zaebe rabota
20 koeficient solidno![]()
Кој препиша си е добитен се извадов на ова денешниот влог го вратив па дури и 370 денари ќар сумOostende vs Dessel 1X
R.Sociedad vs Mallorca 1
Po mene 99.9 % sigurnost e ovaj Double.
Кај има сингл за 50 да се игра ?Ми ја дадоја како дојава.. Ја пуштив за 50ден...
Puebla-Monarcas-2/1 (30.00)