Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
GTFO Прочитај ми го постот во наш фан клуб во врска со „дискусиите“ на темава. Ќе бидеш со помалку нервози, верувај. :)

Howard Webb,член на ГЕЈ Јунајтед,на денешниот меч Њукасл-Челзи беше облечен во црвено...Случајност? :icon_lol:
А, случајно да не ја пееше Веб YNWA? И погоди кој има исто црвен дрес :icon_lol:

Де бре помина празникот а вие уште славите:ROFLMAO:
Туку моабетот ми беше ,штета што не даде РВП гол денес пошо утре сузрез 100% хет-трик дава и ке го помине на листата за најдобри стрелци:pipi:

А, случајно да не ја пееше Веб YNWA? И погоди кој има исто црвен дрес :icon_lol:

По се изгледа, најагилните ManUre-вци ја имаат испеано таа песна. Веб, Перси... who's next? :LOL:

OptaJoe@OptaJoe
10 - Lukas Podolski has had a hand in 10 goals in his last eight Premier League apps for Arsenal (four goals, six assists).
10 - Frank Lampard has now scored 10 or more goals in 10 successive Premier League seasons. Vintage.
10 - Frank Lampard has now scored 10 goals in 12 starts for Chelsea in the Premier League this season. Rocket.
46 - If only the second half of PL games counted this season, Arsenal would be 2nd (46 pts), two points behind Man City (48).
700 - Jimmy Kébé’s goal was the 700th scored in the Premier League so far in 2012-13. Landmark.
4 - Wayne Rooney has scored four goals in his last four Premier League appearances against Fulham.
10 - Chelsea have scored more goals from outside the box than any other team in the Premier League.
4 - The ball struck the woodwork more often in Fulham v Man Utd than in any other PL game this season. Clunk.

Интересни факти и статистички податоци за ПЛ ( доколку некој сеуште не ја знае странава :icon_mrgr::icon_mrgr: ) :
https://twitter.com/OptaJoe
Состави и замени за сите натпревари од ПЛ/ФА/Лига купп ,ги поставуваат 40/30/20 м. пред натпреварите:
https://twitter.com/SunSportNow

Фан на Јунајтед му префрла на фан на Челзи за судиска одлука против неговиот тим. Верувале или не, неговиот тим не е ниту Свонси, ниту Норич. Туку Манчестер Јунајтед.
Да биде иронијата поголема, за последните два дерби меча на Стемфорд Бриџ се дискутира.

Дајте ми секира!

Фан на Јунајтед му префрла на фан на Челзи за судиска одлука против неговиот тим. Верувале или не, неговиот тим не е ниту Свонси, ниту Норич. Туку Манчестер Јунајтед.
Да биде иронијата поголема, за последните два дерби меча на Стемфорд Бриџ се дискутира.

Дајте ми секира!
images

Дајте ми секира!

И да биде уште поинтересно,на 4 други членови им се допаѓа истото :eek::eek:

GTFO Прочитај ми го постот во наш фан клуб во врска со „дискусиите“ на темава.
Ај прати линк од мислењето по ПП..

Уствари колку е Премиер Лига опадната по квалитет. Челзи е многу лош сезонава, кикса со најутепаните тимови во лига и сеуште е трет на табела. И тоа не се менува со месеци.
Овие што требаат да го бркаат, бетер. Штом таков Челзи не го стигаат, тогаш и тие имаат таков проблем, ако не и посериозен.

Ајде тоа. Манчестер е прв на табела и тоа има солидна предност пред Сити, а Манчестер сезонава не игра ништо посебно, нема некоја убедлива игра, има онака солидни играчи и еден Перси кој ја прави разликата, чат-пат Руни. Е сеа кога ќе видите, шампионот иден и не е баш некој модел за освојувач на ПЛ.
Со оглед на тоа какви играчи имале Јунајтед и какви сезони ни пружале. Ноу офенс, зборувам дека општо лигата оди надоле, наместо нагоре. Кога еден Јунајтед, кој игра можеби најслабо за разлика од изминатите не знам колку сезони е прв, за другиве што преостанува?

Останато е името, точно, но Бундесот зема голем замав, па ако продолжи со исто темпо, многу брзо ќе го има приматот ''најдобра лига на светот'' .
Сити троши, али па не се покажува којзнае колку и како, еден ваков Јунајтед е прв, слаби Арсенал, Челзи и веќе подолго време Ливерпул, некако не ми штима.

^Најжалното е што ова се дешава 5 години уназад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom