Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А, случајно да не ја пееше Веб YNWA? И погоди кој има исто црвен дресHoward Webb,член на ГЕЈ Јунајтед,на денешниот меч Њукасл-Челзи беше облечен во црвено...Случајност?![]()
А, случајно да не ја пееше Веб YNWA? И погоди кој има исто црвен дрес![]()
Фан на Јунајтед му префрла на фан на Челзи за судиска одлука против неговиот тим. Верувале или не, неговиот тим не е ниту Свонси, ниту Норич. Туку Манчестер Јунајтед.
Да биде иронијата поголема, за последните два дерби меча на Стемфорд Бриџ се дискутира.
Дајте ми секира!
Фан на Јунајтед му префрла на фан на Челзи за судиска одлука против неговиот тим. Верувале или не, неговиот тим не е ниту Свонси, ниту Норич. Туку Манчестер Јунајтед.
Да биде иронијата поголема, за последните два дерби меча на Стемфорд Бриџ се дискутира.
Дајте ми секира!
Ај прати линк од мислењето по ПП..GTFO Прочитај ми го постот во наш фан клуб во врска со „дискусиите“ на темава.
Јунајтед?А, случајно да не ја пееше Веб YNWA? И погоди кој има исто црвен дрес![]()
Бредфорд... овааај Брентфорд -.-Јунајтед?![]()
масонски симбол, тој муабет за јунајтед и масоните го направивте више нели?А, случајно да не ја пееше Веб YNWA? И погоди кој има исто црвен дрес![]()