Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png

Eве шо имам за утре све кецој, да се пратит нешто, и ак сакат да влезит нека влегвит. Катастрофа викенд, од лифчево не очеквам многу, ама од нареден викенд да!

Benzema prazen gol namerno promasuva, koja mestenka covece , jas ke go dadev toa a ne igrac koj vredi 50mil evra,,,, Samo real me ebe za 8800 ccc a se mislev real ili porto gi staviv umrenive...

Бензема колку утки има вака правено во Реал...
Клечароски да беше гол ќе дадеше ..

Benzema prazen gol namerno promasuva, koja mestenka covece , jas ke go dadev toa a ne igrac koj vredi 50mil evra,,,, Samo real me ebe za 8800 ccc a se mislev real ili porto gi staviv umrenive...
Искрено жал ми е,али како моеш да се мислиш,измеѓу порто и реал?кога знаеш дека порто гази,а реал си мести,и така нема шансе за титула.Мада и денеска ,колку треба да си глуп да ја стаеш бреша на тикет:facepalm:,и нормално само таа ме падна.

Искрено жал ми е,али како моеш да се мислиш,измеѓу порто и реал,кога знаеш дека порто гази,а реал си мести,и така нема шансе за титула.Мада и денска ,колку треба да си глуп да ја стаеш бреша на тикет:facepalm:,и нормално само таа ме падна.
soglasuvam se deka trebalo porto da go pises borat se so benfika za 1 , a real e veke odamna otpisan za 1 mesto :tapp:

Еве утре јас што ќе пишам:

Атлетико-Бетис Х2
Фиорентина-Парма 1
Леверкузен-Дортмунд 2-4
Бенфика-Сетубал 0-3

9.нешто
И нешто поутринско:

Киево-Јувентус 2
Венло-Ајакс 2&3+
Малага-Сарагоса Т2 1+

Скоро 4 коеф.

До сега можда 5 пати имам кажано на темава ама ајде уште еднаш ќе ви кажам такви дојави , местени утакмици ние никогаш нема да ги знаеме , не се продаваат тие по фб или по блогери за 50-250 е туку одредена група на луѓе најчесто 5-7 луѓе плаќаат минимум 70000 евра за да наместат утакмица и најчесто се од пониските лиги или пак во некои недоволно фудбалски развиени земји како нашава каде за 1000 евра можиш да наместиш утакмица . А овој стари мајстор е веќе прочитана книга и пишал таму МЕСТЕНА демек ќори сме ние не читаме а тој кутриот видел дека им треба победа на домаќиниве ама не видел дека играа без 4 првотимци , и после мајки шајки пцуење ова она па ја исклучил страницата па откако тие неколку предлози што ги дал поминале ја активирал страницата повторно . Извинете за офтопиков ама бегајте што подалеку од ваквите типувачи и продавачи на дојави дур има телиња ќе ги лажат.

очигледно ногу од вас го следат стари мајстор :pos:

утамицата не е наместена туку редно време е мк да однесат 3 бода на домашен терен... и тоа е тоа
утакмицата не е ни местена, а ако беше местена сигурно нема да биде местена утакмицата за нешто што треба реално да испадне.... јас ќе си ја пуштам 1-х и х имам некој `сенс` дека така ќе заврше, а ви препорачувам да не се ногу улитувате на неа

за денес

22:00 Granada-Real 2 -реал РУЛЗ
21:30 Guiamares-Porto 2 -стандарт газење, не е овоа реал
20:45 Napoli-Catania 1 - само нека продужат вака и честито титула, а не како бившио второлигаш, кој освен да продава утакмици друго незнае...

/

16:00 Arsenal-Stoke 1 очекував поголема победа ама и вака е арно

16:15 AEK-Panonios 1 секогаш грците ми се матни али добро испадна

/
Dusseldorf-Stutgart 3+ малку неочекуван резултат и за гг3+ беше добра, сепак сакав посигурен тип да ви дадам
Portsmouth-Colchester 2 win денес ми беше главна утакмица на преку 60% од тикетите...

za utre eve so ke odigram na 200 denari koj saka moze da go prepise :P :::::: CELTIC-2, LION-2, AJAX-2, SPARTA ROTERDAM-1, ESKISEHIR-1, FIORENTINA-1 ( koef 20 ) :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom