Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Што да ти кажем,кој е будала нека го следи.Хахаха, ете го пак дава 80% сигурни утакмици...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што да ти кажем,кој е будала нека го следи.Хахаха, ете го пак дава 80% сигурни утакмици...
Многу ги има...Што да ти кажем,кој е будала нека го следи.
Benzema did a Torres.. I Repeat Benzema did a Torres..Benzema prazen gol namerno promasuva, koja mestenka covece , jas ke go dadev toa a ne igrac koj vredi 50mil evra,,,, Samo real me ebe za 8800 ccc a se mislev real ili porto gi staviv umrenive...
Искрено жал ми е,али како моеш да се мислиш,измеѓу порто и реал?кога знаеш дека порто гази,а реал си мести,и така нема шансе за титула.Мада и денеска ,колку треба да си глуп да ја стаеш бреша на тикетBenzema prazen gol namerno promasuva, koja mestenka covece , jas ke go dadev toa a ne igrac koj vredi 50mil evra,,,, Samo real me ebe za 8800 ccc a se mislev real ili porto gi staviv umrenive...
Stari Majstor rulesДемек М-Е-С-Т-Е-Н-А
soglasuvam se deka trebalo porto da go pises borat se so benfika za 1 , a real e veke odamna otpisan za 1 mestoИскрено жал ми е,али како моеш да се мислиш,измеѓу порто и реал,кога знаеш дека порто гази,а реал си мести,и така нема шансе за титула.Мада и денска ,колку треба да си глуп да ја стаеш бреша на тикет,и нормално само таа ме падна.
очигледно ногу од вас го следат стари мајстор
утамицата не е наместена туку редно време е мк да однесат 3 бода на домашен терен... и тоа е тоа
утакмицата не е ни местена, а ако беше местена сигурно нема да биде местена утакмицата за нешто што треба реално да испадне.... јас ќе си ја пуштам 1-х и х имам некој `сенс` дека така ќе заврше, а ви препорачувам да не се ногу улитувате на неа
за денес
22:00 Granada-Real 2 -реал РУЛЗ
21:30 Guiamares-Porto 2 -стандарт газење, не е овоа реал
20:45 Napoli-Catania 1 - само нека продужат вака и честито титула, а не како бившио второлигаш, кој освен да продава утакмици друго незнае...
/
16:00 Arsenal-Stoke 1 очекував поголема победа ама и вака е арно
16:15 AEK-Panonios 1 секогаш грците ми се матни али добро испадна
/
Dusseldorf-Stutgart 3+ малку неочекуван резултат и за гг3+ беше добра, сепак сакав посигурен тип да ви дадам
Portsmouth-Colchester 2 win денес ми беше главна утакмица на преку 60% од тикетите...