Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Манчестер ретко дава 2 гола у второ полувреме на гости, така да, не се надевајте премногу....
Фулам дава:icon_mrgr:
Не озбилно, има доста примери кога ќе се утепаат од шанси во прво и остане 0:0. После во второ 3 шанси 3 гола паднат.

Никогаш не сум молел како сега, Свиндон или примај или давај гол те молам!

Денес ојдов во голем минус. Кој не отиде денес, нели...

Ми останаа сега да се бранам на овие две, ако излезат шуќур ако не...

Бордо - Валенсиен - Х
Бастиа - Евиан - 1

Некој стрим за бриж со зулте? уште неа ја чекамза баги мрсна добивка

пс. чекајте ја аурора до полувреме па ставете си ја кец, имат домакините голема предност поради надморската височина на теренот.....
иначе теренот е на слична височина со националниот каде што во боливија паднаа бразил и агрентина (6-0 мислам дека ги прегазија аргентинците)

Леле стари мајстор ќе ја затворал страната:pos::pos:,пу што ќе праемо сега?па гледам народов уште му веруаат,па го молат да не ја затвора:tapp:

Некој стрим за бриж со зулте? уште неа ја чекамза баги мрсна добивка

пс. чекајте ја аурора до полувреме па ставете си ја кец, имат домакините голема предност поради надморската височина на теренот.....
иначе теренот е на слична височина со националниот каде што во боливија паднаа бразил и агрентина (6-0 мислам дека ги прегазија аргентинците)
ete ja zulte iskoci kolku lapna staj u dobivka livceto da videme (y):P

ete ja zulte iskoci kolku lapna staj u dobivka livceto da videme (y):P

кој ти рече дека ја чекав 2ка.... :(
иначе ми беше сврзана со еспањол,херкулес,сошо и бордо на 500 - 28000 :(

али сепак според денешниов ден и резултатите сум во добар ќар и ми останува ливче каде си ги чекам уште реал (под претпоставка дека порто, псв и наполи ќе го задржат водството)

Ах Реал Реал :facepalm:

chill out relax and enjoy the cristiano show......
сака месси да го стигне па мора и автоголови да си дава :pos:

пс. инфо од резултати.цом -- Najčešći konačni rezultat kada Real gubi 1-0 u gostima ove sezone je 0-1. :facepalm:

Реал бе да ви го ебам племето циганско, гроб да немате, а си мислев ги избегнав сите лоши резултати денес и дегениве ке губат еј, една шанса да не можело да се направи против Гренада ццц. Ех да отпаднат од сегде да даде господ,,,

Ех што ми се случи денеска, катастрофа невидена.

По една ме паѓа на повеќе тикети, нема крај ова.... дефинитивно :
  • Chelsea за 3500
  • Schalke за 2020
  • MZT Skopje за 1240
  • Roma за 1750.
Е до каде ќе одиме вака -.- , давајте за утре нешто така поизгледно, јас планирам да ги пишам Сити 1 & 3+ (2,70) и уште 2 утакмици со сличен коефициент :)
Стари Мајстор имаше даено 2 утакмици Х-1 по 4,50 квота, сакав да ги играм, со 50 за 1000 и не ги пуштив бе... си помина тикетот.... :гомце:

Леле стари мајстор ќе ја затворал страната:pos::pos:,пу што ќе праемо сега?па гледам народов уште му веруаат,па го молат да не ја затвора:tapp:
Хахаха, ете го пак дава 80% сигурни утакмици...

за утре од мене,онака рандом ливче.

Андерлехт-1
Сити-1
Монпеље-1
Марсеј-1
Регенсбург-2
Венло-2
Сиена-2
Данди-2
Сосиедат-1
Ескиешиспор-1

за 30-50 денари,колку да се прати :)

И уште едно,со 3-5 гола (Моцарт)

Регенсбург
Венло
Севиља
Фламенго
Коринтијанс
Бенфика
Васко
Валенсија
Вилем
Лече

и ова колку да се прати...

Real mestaci mnogu jasno ja izgubija bitkata za titulata sega ke mestat dzabe bwin ne im e sponzor.
za utre
fiorentina 1
Juventus 2
Inter 2
Lacio x2
Barselona 3+
Ajaks 3+
Siti gg
milan 1
Dortmund gg

Kajgana Shop

Back