Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
321354_555344994505721_1137470127_n.jpg

Земан во преговори за превземаење на Spezia Calcio :)

"Nažalost nismo uspjeli ponoviti igru iz prve utakmice protiv Cagliarija koju smo dobili 3:0!" - Zeman:pos::pos:

*првата Рома ја доби службено во 4. коло.

--- надополнето: 1 февруари 2013 во 23:26 ---

За ова имаше нешто напишано Сузи Кампанале или као и да се презиваше типката, за Милан што навива, ептен буквално бил сватен судијата односно неговата изјава била толкувана како што им одговара на Јуве, а можело као демеки различно да се протолкува, нејсе...

Само аман немој ова кучкава да ми ја спомнуваш како релевантен извор на информации, отепан миланиста е.
А за другото шо го пиша за состојбата на фудбалот во Италија, се знај убо кој беше против реизбор на сегашното раководство на ФИГЦ и кој бара реформи на целиот систем. Добар дел од тимојте сами си гласаа да останат во гомната во кои се и сега.

Само аман немој ова кучкава да ми ја спомнуваш како релевантен извор на информации, отепан миланиста е.
А за другото шо го пиша за состојбата на фудбалот во Италија, се знај убо кој беше против реизбор на сегашното раководство на ФИГЦ и кој бара реформи на целиот систем. Добар дел од тимојте сами си гласаа да останат во гомната во кои се и сега.
Тоа е муабетот, отепан миланиста е, ама кога го бранеше Конте кога испи суспензија ради местенките во Сиена, не беше отепан миланиста туку нејзините зборови се ширеа во виртуелниов свет од страна на фановите на Јувентус.
Знам дека е за Милан ама тоа не значи дека ако некој навива за Милан или Јуве под дифолт секој нивни став ја ко фан на Интер да го гледам ко нерелевантен ...

Не е битно, поентата ми беше дека тоа што го рекол судијата ептен е пренесено стриктно од перспективата на Јуве и Конте, никој точно не знае што рекол судијата а и на што алудирал, туку одма почна тој медиумски притисок врз нив. За тоа реално, типката е во право.

Заради Јувентус го избркаја на Земан, исто како порано. :pos:
Taка Boom Shaka Lakka ? :icon_lol:
пупоне е зафатен не пишува мн често на форумов :D Земан требаше да си оди уште пред 1 недела но еве му дадоа шанса да се поправи и тој индиректно си ја потпиша отпусницата :свиркам: Привремен трењер на Рома ќе биде поранешниот помошник на Спалети, Андреацоли.

Што не е пенал ЗА Јувентус, не пенал ни ПРОТИВ Наполи(игра со рака).
Ќе да ја допре со рака З(ѕ)унига.

Наполи и Јуве се израмнвуаат по број на бодови, добро е ова за лигата :)

пупоне е зафатен не пишува мн често на форумов :D Земан требаше да си оди уште пред 1 недела но еве му дадоа шанса да се поправи и тој индиректно си ја потпиша отпусницата :свиркам: Привремен трењер на Рома ќе биде поранешниот помошник на Спалети, Андреацоли.
Го барам него пошо пред да почнит сезонава ми тврдеше дека Земан добил клоца од Рома(незнам која година ви беше тренер) заради Јуве нешто, а не заради то шо бил слаб тренер.:D

Ај нека кикса утре Јуве за поинтересно да биде првенството, ќе биде ептен занимливо доколку во следното коло влезат со ист број на бодови или Јуве ако има еден бод предност. Ај преку тасета сите појаки првенства се веќе решени, бар тука нека има мала неизвесност. :)

Нема неизвесност,утре Анелка влага у 93-та и ја решава утакмицата у пола потег :cool:

А не беше кучка коа го бранаше Конте?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom