Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 23:26 ---
За ова имаше нешто напишано Сузи Кампанале или као и да се презиваше типката, за Милан што навива, ептен буквално бил сватен судијата односно неговата изјава била толкувана како што им одговара на Јуве, а можело као демеки различно да се протолкува, нејсе...
Тоа е муабетот, отепан миланиста е, ама кога го бранеше Конте кога испи суспензија ради местенките во Сиена, не беше отепан миланиста туку нејзините зборови се ширеа во виртуелниов свет од страна на фановите на Јувентус.Само аман немој ова кучкава да ми ја спомнуваш како релевантен извор на информации, отепан миланиста е.
А за другото шо го пиша за состојбата на фудбалот во Италија, се знај убо кој беше против реизбор на сегашното раководство на ФИГЦ и кој бара реформи на целиот систем. Добар дел од тимојте сами си гласаа да останат во гомната во кои се и сега.
пупоне е зафатен не пишува мн често на форумов
Го барам него пошо пред да почнит сезонава ми тврдеше дека Земан добил клоца од Рома(незнам која година ви беше тренер) заради Јуве нешто, а не заради то шо бил слаб тренер.пупоне е зафатен не пишува мн често на форумовЗеман требаше да си оди уште пред 1 недела но еве му дадоа шанса да се поправи и тој индиректно си ја потпиша отпусницата
Привремен трењер на Рома ќе биде поранешниот помошник на Спалети, Андреацоли.
А не беше кучка коа го бранаше Конте?Само аман немој ова кучкава да ми ја спомнуваш како релевантен извор на информации, отепан миланиста е.
А за другото шо го пиша за состојбата на фудбалот во Италија, се знај убо кој беше против реизбор на сегашното раководство на ФИГЦ и кој бара реформи на целиот систем. Добар дел од тимојте сами си гласаа да останат во гомната во кои се и сега.
А не беше кучка коа го бранаше Конте?