-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Значи веќе не ти важи гаранцијата.a sto mu fali,, i ja isto taka mislev kak0o tebe pa go zemav i da ti kazam perfektno funkcionira eve veke 4 den
Значи веќе не ти важи гаранцијата.a sto mu fali,, i ja isto taka mislev kak0o tebe pa go zemav i da ti kazam perfektno funkcionira eve veke 4 den
uste 3 denaЗначи веќе не ти важи гаранцијата.
mnogu smesno i ja se utepav od smeenje, aj pak,ti nemas pari da si kupis od bitpazar telefon tie sto gi prodavaat za 100 denari pa ovde ke zboris,TELEFONOT E PERFEKTEN taka da za ovaa tema sum OFF, prijaten den na siteuste 3 dena
ja imam alcatel 995 sto e 10 klasi nad tvojata klasa od kina napraena vo nekoj podrummnogu smesno i ja se utepav od smeenje, aj pak,ti nemas pari da si kupis od bitpazar telefon tie sto gi prodavaat za 100 denari pa ovde ke zboris,TELEFONOT E PERFEKTEN taka da za ovaa tema sum OFF, prijaten den na site
Ако сакаш да јадеш со мерак, вкус и како што треба, нема да земеш „поевтин“ растителен кашкавал.нема сомнеж дека од оригиналот до копииите има огромна разлика.
ама и од еден до друг памет има огромна разлика.
што само се чаталите сељачишта едни "јас не би дал денар за копија" a дома за да заштедите
- јадете растителен кашкавал
- јадете сирење од 120ден/кг што е произведено од млеко во прав увезено од КИНА
- миете заби, ставате парфем, се бањате со сапун и шампон кој се КИНЕСКИ производи - копија на оригиналите
- носите гаќи, мајци, чорапи, блузи и панталони made in КИНА ......
штом сте се фатиле на темава сигурно и вие би се брцнале во џеб ама "да е уште малку поевтин" затоа што немате парички ни за оригинал сирење и кашкавал а камо ли за телефон.
ако го продава да се договориме,пред да бара помош.За маиците нема некоја разлика, али еве пример: купи патики од Adidas/Puma/Nike, и купи ги истите од бит пазар. На прв поглед ќе си речеш: еј топ се, нема никаква разлика... но после една недела носење (користење) ќе почнат да се олабавуваат и да шантраат битпазарските патики
Така да, има огромна разлика помеѓу оригинал и копија, и верувам дека многу од нас добро сме ја осетиле.
П.С.: Имам КИНЕСКИ мотор, ХАМАЧИ, копија на КТМ. Читај КОПИЈА. Разликата е ОГРОМНА, иако на прв поглед моторите си личат.
Пријателе, ти што си го купил телефонот, дај боже да те служи цел живот како првиот ден, без маана и без никакви проблеми. Ама ете, уште 2-3 дена ќе помине една недела, па ќе се жалиш тука
ne ti drzi voda ova so patikive posebno ne za adidas, dali kje gi kupis od pazar ili od sport m u mk isti kurac i dvete se falc.За маиците нема некоја разлика, али еве пример: купи патики од Adidas/Puma/Nike, и купи ги истите од бит пазар. На прв поглед ќе си речеш: еј топ се, нема никаква разлика... но после една недела носење (користење) ќе почнат да се олабавуваат и да шантраат битпазарските патики
Така да, има огромна разлика помеѓу оригинал и копија, и верувам дека многу од нас добро сме ја осетиле.
П.С.: Имам КИНЕСКИ мотор, ХАМАЧИ, копија на КТМ. Читај КОПИЈА. Разликата е ОГРОМНА, иако на прв поглед моторите си личат.
Пријателе, ти што си го купил телефонот, дај боже да те служи цел живот како првиот ден, без маана и без никакви проблеми. Ама ете, уште 2-3 дена ќе помине една недела, па ќе се жалиш тука
E kako falc koa godina ipol gi nosam i gajle nemaat? Po tvojov muabet ispagja da ne kupuvame telefoni of saloni, i tie se falc jbgne ti drzi voda ova so patikive posebno ne za adidas, dali kje gi kupis od pazar ili od sport m u mk isti kurac i dvete se falc.
lol ja za patiki zboram kakvi telefoni mene iskreno ne mi se pogodile i se napravija partal za 3 meseci a ni sum igral fudbal so niv ni nisto a poznavam i drugi lugje so ist problem