Ова де...дали има некој искуство, кое ниво на опрема иде како стандард, дали има паркинг сензори или слично на пример?
Не дека сам нема да најдам, али ако некој директно знае да ми каже топ!
Супер коли.... 320д фејслифт. Само голема е шансата да се натепаш на кола донесена од Бугарија.
Иначе 6 аирбега,
АБС + ЦБЦ
Греачи на ретровизори
Внатрешното огледало се затемнува, да не ти сметат одзади тија (истото е и со страничните надворешните)
Може да е АСЦ може и да е ДСЦ (ама после 2003та март сите са со ДСЦ и 6 брзини мануелен менач)
Борд Компјутер (гледаш на ракетката шо пушта жмигавци дали има копче БЦ)
Ако има фабрички ксенон, не треба да има рачно подесувајне на фарове.
Сите имат клима/Ама гледај да земеш со климатроник оти тија вртките на овија само со клима изгледат грозно. Среќа само со клима са ного поретки.
Волан ти се месте по висина/длабочина (не знам колко си висок, ама на мен ми беше супер комотна таа екстра).
Мојта имаше паркинг сензори, ама е дополнителна опрема.
Мојта имаше и потпирач за рака, дополнителна опрема.
Греејне на седиштата. Нешто најдобро... Зимно време, ладна кола, а газо и бубрезите топли за 20 секунди...

Мојта имаше и аларм фабрички,
Магленки после фејслифт имат сите.
Фабрички имат сите алуминиумски бандажи...
Вожната е малко тврда и стегнана, ама на мен ми се аресаше тава чувство. У кривини мислеш оде како по шини. Ни се навалува, ни се клацка како лотка, ништо. Ного јако чувство.
Шо точно те интересира уствари? Шо точно сакаш да има тава БМВ, или твојта нова кола?