deXterche
тадаммм
Тој модел е од 2004. Значи технолошки назад 9 години, зависи кога е произведен сепак е стар модел. "Канта" како пасатот погоре довлечкан од надвор е релативно понов од астрата пошто е од 2006 моделот.Надоврзување на темата ново или половно...
Денес бев во Олимпија моторс да правам замена старо за ново,т.е кофтето на жена ми(Матиз)да се смени за нешто поголемо.Ова она ваму таму(жена хеххеххехе),и опа у око ми пага Опел Астра Класик 3 со 1.6 мотор....Следи..
Опел Астра Класик 3 со 1.6мотор и некои си 115кс чинам.Опрема...
Све освен бандаж лиен.Значи од АБС со ЕСП,па двозонска автоклима,6воздушни перничиња,централна брава со далечинско,електрика на 4прозори,електрика за ретровизори,музика со мп3,серво волан,кожен волан и менувач,и уште неколку работи кои веке се стандард опрема,со металик боја.....ЦЕНА....
10 200евра пали вози........
Е ајде сега мозоците што возат канти стари по 10години со 234567км поминато а ги плакаат по 10 000евра,зборам за возила 2002-2004,дали има логика да довлечкаш нешто од горе старо 10 години,или да го шириш га..от во нова кола....
Ајде коментари да видам
Во никој случај не би дал 10.200 евра за таа астра, побарај по пазариве ќе ја најдеш за упола со по 40-50К км.
Едина добра понуда што сум видел кога чистеа лагер во МИ-ДА беше предпоследниот фокус кога се менуваше со сегашниот, значи одеше 1.8 тдци најфул опрема, типтроник, кожа, вградена навигација, буквално последно ниво на опрема за 13,000 евра.