Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
23381_551302078216300_1044528915_n.jpg

Памтам еднаш колку го пцуевме детево коа игравме против Виљареал ... само мајка му знае. :D

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Adán, Jesús y Diego López.
Defensas: Varane, Ramos, Coentrão, Carvalho, Marcelo, Arbeloa y Albiol.
Centrocampistas: Khedira, Özil, Alonso, Essien, Modric, Callejón y Di María.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuaín.

Има шанси да го игра утре или ? :D
Има, зошто да не. Ама не веруем, мислим дека Адан ќе биде на гол. Ваљда со Барса ќе има деби Диего.

Него друго ме интересира. Ја одлежа казната Рамос или не? Ќе има право на настап со Барса у купот?

Има, зошто да не. Ама не веруем, мислим дека Адан ќе биде на гол. Ваљда со Барса ќе има деби Диего.

Него друго ме интересира. Ја одлежа казната Рамос или не? Ќе има право на настап со Барса у купот?
Немат право против барса мислам . Против нив сме без Рамос, Касиљас , Коентрао , Пепе , Ди мариа и Роналдо .

Добар голам одбрале. Солидно решение.

Утре мислам ќе им се врати на Гетафе за поразот, со една 5ка :D

Јас мислам дека Рамос може да игра со барса, утре му е последната ? Нели се броеа и од лигата и од купот ? А роналдо не знам шо како :)

Јас мислам дека Рамос може да игра со барса, утре му е последната ? Нели се броеа и од лигата и од купот ? А роналдо не знам шо како :)
Има ново правило за Реал, Рамос може да игра утре ама последниот мора да го одлежи во купот.
Мафија !!!

Црвените на ДиМарија и Коентрао се ебено брутални, судиите не чешлаат како да сме петто лигаши. Мора да се превземат некои акции спрема нив, ова го нема нигде, ебате сериозните дебили.

Честито нов играч, искрено неам појма како брани ама ваљда не е полош од Адан. Лошо за Касиљас, таман почна да брани со помош на умот и ги тераше противниците да промашуваат празни голови му се деси ова. Jealous Arbeloa. :P

Сега гледајте 4-3-3 формација за со Барса со тројца копачи во средина. Ја би играл:

---------------------------Адан/Лопез---------------------------
Арбелоа--------Варан---------Албиол-----------Марсело-
-----Кедира-----------Чаби--------------Есиен--------------
-------------Модриќ-----------------Озил----------------------
------------------------Роналдо-----------------------------
Елка for the win. Освен секако, ако ги купиме Ночерино и Мело очекувам тие да бидат главни во сечењето акции ( нозе).
:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom