Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^не знам кој е овој, не пратам второлигашки фудбал :cool:

У Севиља заминал летово. :)

Last hour:
Diego Lopez and his manager met Jose Angel Sanchez to sign the personal agreement on the deal.

Би требало вечерва да се официјализира работата за Диего Лопез. Добро решение.
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 21:42 ---
530622_478711395498708_1247616856_n.png

Врска немам кој е овој,тешко дека ќе биде добра замена за Икер против Јунајтед и на Класико,а и ќелав е.
Е тек сега ќе види колку значи Икер во Реал

Хм, не е позајмица туку е купен за 3м. евра со договор до 2017. Ова значи „Чао Адан“ најверојатно. :unsure:

Него, како не го знаете бе, кога игравме со Виљареал секогаш се повампируваше! :D

И Валдез и Богатионов нека ги купат само не овој Адан полноглавецов

OFFICIAL: Real Madrid have signed Diego López from Sevilla

--- надополнето: 25 јануари 2013 во 22:07 ---
Сега Касиљас после утакмиците нема да може да типка со палецот на мобилниот... нема кој после утакмица да ни кажува како завршил резултатот.
Деснак е, повредена му е левата рака :)

А никој не го спомна спартанецов(више муџахедин со тоа брадата) што му ја нанесе повредава на Икер

Kaко голман стабилен и без киксови (да не го урочам недај боже). Ми се допаѓа изборов. А и дете е на Реал. Добар голман. Ќе видите ;).

Добро де, гледам и на фејсбук плукаат по него. Демек он сакаше да го повреди? Имаше играч пред него, не виде дека и Касиљас се фрли по топката, тоа е тоа.
Него незнам, мислим дека Цезар беше многу подобро решение од Диего. Башка и не е редовен во Севиља, за Виљареал бранеше одлично ама у Севиља има едвај 8 настапи собрано.
Ама у секој случај, за Адан е Икер Касиљас.

Што е работа сас Касиљас? Кд се повредија и колко е сериозна повреда?

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...cadoOficial/Comunicado_Oficial_2013-01-25.htm

Официјално. Диего Лопез се враќа кучи :) Договор на 4 године. За џабе го лажеа Адан дека веруваат у него, ќе ги добие клоцете :D
E па сега е редот на Адан да брани и да се челичи во клубови како Сарагоса, Леванте, Ваљадолид итн. како Диего што помина. Ако така се станува наследник на Икер ......

E па сега е редот на Адан да брани и да се челичи во клубови како Сарагоса, Леванте, Ваљадолид итн. како Диего што помина. Ако така се станува наследник на Икер ......
Да бе, Адан у цвет на младоста е па енос ќе се челичел. Море пушти го негде таму у маалска лига, нека брја муви таму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom