Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Diego López.
.
Има, зошто да не. Ама не веруем, мислим дека Адан ќе биде на гол. Ваљда со Барса ќе има деби Диего.Има шанси да го игра утре или ?![]()
Немат право против барса мислам . Против нив сме без Рамос, Касиљас , Коентрао , Пепе , Ди мариа и Роналдо .Има, зошто да не. Ама не веруем, мислим дека Адан ќе биде на гол. Ваљда со Барса ќе има деби Диего.
Него друго ме интересира. Ја одлежа казната Рамос или не? Ќе има право на настап со Барса у купот?
Уште ова ни фалешеНемат право против барса мислам . Против нив сме без Рамос, Касиљас , Коентрао , Пепе , Ди мариа и Роналдо .
RONALDO?????Немат право против барса мислам . Против нив сме без Рамос, Касиљас , Коентрао , Пепе , Ди мариа и Роналдо .
2 жолти има колку што знам јас во купот .RONALDO?????
Има ново правило за Реал, Рамос може да игра утре ама последниот мора да го одлежи во купот.Јас мислам дека Рамос може да игра со барса, утре му е последната ? Нели се броеа и од лигата и од купот ? А роналдо не знам шо како![]()