Во кој град е најблизок народот?

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
kavadarci
hm,mnogu ne obozavam sto nogu sme bliski edni so drugi,site da te znaaat i ne e bas prednost,poveke bi sakal da ne me znaat

100% sum sigurna deka Skopje nema da bide eden od ovie gradovi. Bez navreda na skopjani, ali mislam deka najpodeleni ste. Najmnogu se klasificirate i ednostavno edni so drugi ne se sakate. Mislam deka mali gradchinja kako Kavadarci, Negotino, Vinica, itn vo tie gradovi najblizok e narodot. jas sum od kavadarci i nema chovek koj sho ne go znam ili ne me znae mene. site eden so drug si ziveat, ne se delime premnogu (ima mnogu mala podelba shto ne se ni zabelezue), i site se znaeme, itn.

Kazete vie od drugite gradovi, kako e kaj vas, dali ima mnogu golema podelba ili cela mladina od cel grad ste si kako edno ogdomno drushtvo?
не бе јас мислам дека во Прилеп најмногу си живееме сите-ептен се оговараме оти мнооооооогу си се сакаме :vozbud::back:

струмица .... скоро сите за знааме меѓу себе

за град незнам ама за населба ПЖС 100% секој се знае пола сме роднини и сите имаат потекло од исто место

VO BITOLA NARODOT E ISTO TAKA GRAD SO NAJBLIZOK NAROD VO MACEDONIJA,DEFINITIVNO NIE BITOLCANI SME EPTEN KEFLISKI NAROD

JAS MISLAM DEKA GRADOVITE OD MALESEVIJATA SE NAJDRUSTVENI.PEHCEVO,BEROVO VINICA ITN.

струмица .... скоро сите за знааме меѓу себе

И шо оти се знааме сите меѓу себе, тоа не е предност ни во најмала рака, во спротивност ДОСАДНО Е, МОНОТОНО, ЕБЕНО ГЛУПО. Незнам како да го наречам со друг збор.

JAS MISLAM DEKA GRADOVITE OD MALESEVIJATA SE NAJDRUSTVENI.PEHCEVO,BEROVO VINICA ITN.

На факултет ги викавме племе,буквално не се делеа еден од друг.Ако се мисли на најблизок меѓу себе,дефинитивно се народ кој многу се држат.Но од друга страна,многу тешко до племете се стасува:)Ако еден не те сака,никој не ти прави муабет од нив.

Најдружељубив народ дефинитивно кавадарци,чоеците се закон.

На факултет ги викавме племе,буквално не се делеа еден од друг.Ако се мисли на најблизок меѓу себе,дефинитивно се народ кој многу се држат.Но од друга страна,многу тешко до племете се стасува:)Ако еден не те сака,никој не ти прави муабет од нив.

Најдружељубив народ дефинитивно кавадарци,чоеците се закон.

:smir:
Have a "bujrum" anytime.:)

Кавадарци мислам јас пошто мало место сите се знајме шо се вика..:salut::vozbud:

Sredisnite gradovi na Makedonija
Prilep,Bitola,Veles, makar i Strumica:toe:

Велес??? Морав да болдирам и да зголемам фонт и да се осигурам дека си пишал Велес. Не би рекла дека сме блиски, напротив, народот во Велес си е поделен на, еве ке ги наречам, бранши и нема мешање меѓу нив. Ако случајно се замешаш, твоето дотогашно “јако“ друштво веднаш те гледа попреку и им стануваш тема на озборување... Не, не, не луѓето во Велес во глобала (секоја чест на поединци) се ептен долни карактери, лицемерни меѓу себе. Денес бев со уште три школски од средно во Скопје, две од нив ја отепаа од озборување третата додека беше во ВЦ, а и се прават многу добри другарки... Тоа ни е велешката вистина, си седиме на клупи, тераси или по кафичите (што се на сеирџиско место) и си коментираме за секој што ќе помине.

И шо оти се знааме сите меѓу себе, тоа не е предност ни во најмала рака, во спротивност ДОСАДНО Е, МОНОТОНО, ЕБЕНО ГЛУПО. Незнам како да го наречам со друг збор.

Aman be koga imaate vreme da se zapoznaate site megju sebe???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom