Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ko вчера го памтам. Од слободен ко ни го збрца од 50 метри. И пред да пуца, тој коментаторо од OBN или HRT не се сејчавам, ми ги отече, дали чемо присуствовати на тотиом стотИм голом. Дали че овај ударац бити тотиом стотИм голом.... и ко ни го пернаТоти стотИм голом![]()
Јас не знам што се нервиравте воопшто..на Сител 3 имаше забава каде Хрватите ги толчеа Французите а вие се запнавте во куп уткмаица на Интер каде Гуарин игра против сите..поочигледна игра од Интер ни Тетекс нема..па ова работење во клубот е типично за аматерско ..
А од кај дека бил сигурен трансферот на тој од Монпеље ? Тоа измишљотина било од некој си турски весник зашто се поврзува и со Фенер, немало благе везе со вистината. Беломо треба да дојде во Интер, Бари вадат јаки таленти, и Милан го земаа Шарави за багателна сума ако не се лажам, играше у Серија Б пред да дојде кај нив еве им го, главен играч е. Беломо е млад, интериста е, голем фан на екипата, и плеј, нема зашто да се критикува носењето на ваков профил на фудбалер, баш напротив, сите големи тимови од Италија се заинтересирани за него.Само како за 1 ден не спуштија на земја...
Од сигурен трансфер на Белханда па и Паулињо повторно се вративме на Скелото и Беломо, звездите на Алатанта и Бари...
Председателот на Монпеље имаше изјава, на крај испадна дека било измислено од турски весник...А од кај дека бил сигурен трансферот на тој од Монпеље ? Тоа измишљотина било од некој си турски весник зашто се поврзува и со Фенер, немало благе везе со вистината. Беломо треба да дојде во Интер, Бари вадат јаки таленти, и Милан го земаа Шарави за багателна сума ако не се лажам, играше у Серија Б пред да дојде кај нив еве им го, главен играч е. Беломо е млад, интериста е, голем фан на екипата, и плеј, нема зашто да се критикува носењето на ваков профил на фудбалер, баш напротив, сите големи тимови од Италија се заинтересирани за него.
Скелото исто има 24 години, офанзивен бек е, во Аталанта игра ко десно крило, со оглед дека на бековските позиции Интер се многу слаби, потребно е освежување и ја лично немам ништо против носењето на Скелото, бољи е и од Занети и од Нагатомо десно тоа сигурно и е у години каде може да напредува бајаги. Нагатомо многу подобро се снаоѓа лево отколку десно, без разлика што е деснак, повеќе му лежи таа позиција.
Шарави мислам дека беше околу 12-15 милиони, така да далеку од багателна цена. Нека каже Марли колку ги коштал.А од кај дека бил сигурен трансферот на тој од Монпеље ? Тоа измишљотина било од некој си турски весник зашто се поврзува и со Фенер, немало благе везе со вистината. Беломо треба да дојде во Интер, Бари вадат јаки таленти, и Милан го земаа Шарави за багателна сума ако не се лажам, играше у Серија Б пред да дојде кај нив еве им го, главен играч е. Беломо е млад, интериста е, голем фан на екипата, и плеј, нема зашто да се критикува носењето на ваков профил на фудбалер, баш напротив, сите големи тимови од Италија се заинтересирани за него.
Скелото исто има 24 години, офанзивен бек е, во Аталанта игра ко десно крило, со оглед дека на бековските позиции Интер се многу слаби, потребно е освежување и ја лично немам ништо против носењето на Скелото, бољи е и од Занети и од Нагатомо десно тоа сигурно и е у години каде може да напредува бајаги. Нагатомо многу подобро се снаоѓа лево отколку десно, без разлика што е деснак, повеќе му лежи таа позиција.
Бенаси е боље10-12 милиони плус Александар Меркел, се чудевмо свите у фан клуб
Иначе Беломо е ептен добар играч![]()
Mnogu be ... nema veze, onoj Lucas sto otide vo PSG za 35m evra ili kolku i da bilo, na Inter im bil nuden za 800 000 pred 2-3 godini, mene cenata ic ne mi e relevantna za mladive fudbaleri, glej go Ranokija od nikade u Bari i op so Bonucci zaedno 30m evra koshtaa, a i situacijava e takva vo Inter da sekoj za kogo velat deka e talent, ofanzivec od sredina, univerzalen igrac, e dobredojden tuka.Шарави мислам дека беше околу 12-15 милиони, така да далеку од багателна цена. Нека каже Марли колку ги коштал.