Фан Клуб: Интер

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 26 Chivu, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi, 24 Benassi, 31 Pereira; 14 Guarin; 8 Palacio

Со еден шпиц и 10 дефанзивци

Се молам само Бенаси да не биде ко Фараони, 2 утакмици и нокшир после. Дечково има потенцијал и заслужено добива шанса ,, само незнам што чекаат со Ливаја,на чело му пишуе "Дајте ме на позајмица"

BTW.. ArenaSport?

Клубот му овозможи на Мунтари да ги освои сите напреварувања, а без Снајдер ќе освоевме уште некое Скудето и толку.
Снајдер не страдаше само од повредите, се сеќаваш дека имавме (на кратко) тренер кој не можеше да најде место во формацијата за најдобриот играч? Кај беше клубот да го заштити тогаш, како што го прави тоа за Аргентинците кои се недопирливи. Снајдер е сигурно разочаран од односот на клубот кон него, исто како Цезар што беше, и нормално е да падне по некоја такв изјава. Јас лично никогаш не сум видел клуб кој се однесувал вака со играчи кои му донесоа ЛШ, да не збориме што поссле 40 години ја освоија. Секој би бил разочаран.

Снајдер не е проблемот, сите гледаме дека ја утнавме кривината и незапирливо тераме надолу.
Абе исто ко сега Реал да земе некој друг тренер и притоа истиот да изјави дека за Роналдо нема место во тимот бидејќи никогаш не преферирал такви играчи во својот тим. Е ова го направи Гасперини, изборот на шеширот умрен, не можеше да му пронајде место на еден Снајдер. :facepalm: Штетава што ја направија овие од управа во последниве три години е дупло поголема од користа што ја имавме од Триплетата.

Ако ова ти се однесува на Наиголан тогаш грешка си,дечкото е типичен b2b играч а може и задни везни да игра а да го стаиш на АМ и да очекуваш да асистира и да праи чуда ко Снајдер тогаш не.
Пред се дечкото е типичен b2b играч.

Пред се е box to box играч,ама може и да се прилагоди колку толку на позицијата на Снајдер,нека не те чуди,Наинголан е подвижен играч,го има на секој дел од теренот и со тек на време мислам дека може да се прилагоди и на позицијата на Снајдер.Не очекувам да прави чуда како него.

Пред се е box to box играч,ама може и да се прилагоди колку толку на позицијата на Снајдер,нека не те чуди,Наинголан е подвижен играч,го има на секој дел од теренот и со тек на време мислам дека може да се прилагоди и на позицијата на Снајдер.Не очекувам да прави чуда како него.
Баш затоа што нема да праи чуда и ќе треба да се прилагодува таму( а прашање е дали ќе успее) штета е да се уништува таков б2б играч,ако не друго Камбијасо може полека да го заменува.
Ама тешко евтино да може да се земе од Каљари,газдата е малце тежок за преговори.

Гледам на Liveonsat нема да не има на TV изгледа.. дајте линкове.

Баш затоа што нема да праи чуда и ќе треба да се прилагодува таму( а прашање е дали ќе успее) штета е да се уништува таков б2б играч,ако не друго Камбијасо може полека да го заменува.
Ама тешко евтино да може да се земе од Каљари,газдата е малце тежок за преговори.

Газдата на Каљари е гомно и пол накај две,ама затоа наводно Паулињо ни удрил корпа,не сакал да дојде во Италија :pos:
Е сеа ако не го земат,макар и за 15 милиони,или него или Стротман,нека умре цела управа.
За Паулињо даваат 15 милки бе,недокажан играч у Европа,а за Наинголан,и тоа како докажан играч за во Серија А,премногу им се тие пари. #логикатанаИнтер.

Ne e nikakvo potsetuvanje.
Vidi, koga go stavas Benitez vo pozitivna konotacija - ne te razbirame sto sakas da kazes.
Не е работава за позитивна конотација или негативна. И не е само за Бенитез, и јас уште оддамна зборев дека не е на арно: имаме шампионски тим...

Не е битно, ако изминативе две сезони не се докажа дека управава е удрена со мокра чорапа, не знам кога ќе докажеме ;)

Aбе Мвиља отишол у Рубин Казан за три кила кромид ?

Ауу,не знам дали да продолжам да глеам фудбал воопшто...

Почна утакмицата вие си играте спортски директори,,, да ги ебам спортклуб и арсенал. нигде неможам линк да најдам.

Udreni se, samo edno vreme pravea steta so nosenje glupi treneri. Posle toa najdoa pristoen trener, se navrtija kon igrackiot pogon. Mi se cini deka nisto da ne rabotea podobo ke bese.

Газдата на Каљари е гомно и пол накај две,ама затоа наводно Паулињо ни удрил корпа,не сакал да дојде во Италија :pos:
Е сеа ако не го земат,макар и за 15 милиони,или него или Стротман,нека умре цела управа.
За Паулињо даваат 15 милки бе,недокажан играч у Европа,а за Наинголан,и тоа како докажан играч за во Серија А,премногу им се тие пари. #логикатанаИнтер.
Паулињо според многумина може да биде добар играч ама ипак коцка е,бразилциве у последно време се никакви,ја пре би купувал од другите земју од Ј.Америка,искачаат многу добри играчи од таму у последните 5 години и доста се поупешни од бразилците у тој период.

Е сеа не знам колку би понудил Интер 15 за овој од Каљари ама ако бапнат таква понуда гарант би размислувал овој Селино,време му е и на играчов да фаќа фитиљ у подобар тим.
За Стротман,мислам дека веќе италијанските екипи немаат шанси пошо почнаа енглески екипи да пројавуваат интерес а и Јунајтед 21 милион ко да нудел,15че тешко да го дадат од ПСВ.
И што не загризате за Кучка бе? Чекате ние да се заебеме? XD XD
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 20:48 ---
Почна утакмицата вие си играте спортски директори,,, да ги ебам спортклуб и арсенал. нигде неможам линк да најдам.
http://www.thefirstrow.eu/watch/164863/1/watch-as-roma-vs-inter-milan.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom