Деловето не са скапи... Само да знаеш како да си ги одржуваш.. Јас не би земал ниедна..
Дизело, 1700 кубика со ТДС мотор... тдс моторите са дста здрави, ама са архаични, и овај бог знае на колку километра е. Не му стигат тија којна и вртежен момент за таа шасија.. Изгледа ми префарбувано, нема слики од натре...
Втората, моторо и е на каиш (не е на ланец) и е 113 којна, ознаката на моторо ти е М40Б18, ако прогуглаш, ќе видеш оти пробиват дихтунг на глава, и у поодминано здравје поттрошнуват си ујле.. Не е скапо да се опраат тија нешта, ама заебанција си е. Плин ќе ти троше некаде 9-10 (ако е обичен, не мулти порт инџекшн).. Иначе рачката на меначо е сменена, и сигурно не е на 160 000 (питај бога на колку е). Нема клима. нема аирбези, Предна десна врата префарбувана.. ПОгледни подвозјето ако ја гледаш веќе, погледни за рѓа кај багажнико дека шо се отвара, предна шоферска врата (на сред откоа ја отвореш). Моторо требе да работе рамномерно (да не мене вртежи, ако мене најчесто е лер моторчето)... Ако е гледана, е добра кола... ако не е, спремај се за 500-700 евра да ја дотераш до нормална кола