-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Со свимаБарем со еден херој за тебе
Со свимаБарем со еден херој за тебе
Се претегна ти од тепање убер босови Те викнав тогаш направи еден "run" со нас, и почна "абе мене ми е досадно ќе идам соло ќе играм, абе сафра ме фаќа,итн итн..."Дајте тагови да ве адднам,јас играм од време на време,може да тепаме убер босови заедно ако сакате PunisherMKD#2797 кој сака нека ме адд
Што да правам,така е многу лоши рингови до сеа изкрафтав и нема сврха...Се претегна ти од тепање убер босови Те викнав тогаш направи еден "run" со нас, и почна "абе мене ми е досадно ќе идам соло ќе играм, абе сафра ме фаќа,итн итн..."
Или пак топи ги жолтите што не ти требаат, за Exquisite Essence и Iridescent Tear бидејќи нареден пач се спремаат нови легендари рецепти.За тоа и цените на Tome of Secrets се толку рипнати.За гемовите зелениот одсекогаш држел цена.Но со наредниов пач ќе го менуваат црвениот gem, што значи зеленот и црвениот гем ќе рипаат во цена периодов Еве ти што спремаат за нареден пач Монк бафови мф мф мераци,ME HAPPY!Mene nekako poishe mi se isplati da prodavam se plavo i se bezvredno zholto u vendor i da prodava samo kvalitetni zholti (shto retko se pagaat) u AH i gems, gems idat kakoalva posebno zelenite, zelenite imaat najvisoka cena.
Ќе измислат нешто 100%. Пример, да имаш посебни левели за Dueling, таму да си 7 левел од 20 на пример, да ти дава разни знамиња, кеш, чат-пат некој ајтем....Za dueling-ov ne znam shto da mislam, ima i dobri loshi strani, ke se proba koa ke izleze pa ke se vidi, ama ne mi se dopaga toa shto e onaka plain fighting, bez nikakvi ewards itn, barem da davaa nekoja simbolichna nagrada vo gold bazirana na score.