Кои обиди бе другар, кај да се пробие!? Кои екипи, тоа што порано настапувал со Легијата?! Дај не ме заебавај, од тогаш поминати се години години, нормално е дека и луѓе ќе се сменат и екипи ќе се сменат...
Премногу сериозно сфаќаш некои работи.. гледај ти музиката што ја прави, а не тоа што правел емисии за кулинарство и што направил блуз песна. Тие работи ги правел од ќеф на курот, а не дека сака да се пробие со тоа што ќе изиграва кувар или блузер. Читај малку меѓу редови.
Ене го и Паки, а и други од Зад Аголот си прават видеа/заебанции, си рокаат народно.. па што треба сега, ние слушателите да ги сфатиме дека сакаат да се пробијат и како кафански певаљки!?
Кртот патентирал мисли? Па баш беше јака мислата т.е статусот на ФБ што го "патентира".

Не е можно колку многу небитни работи сфаќаш сериозно... ако почнеме да анализираме се' што постираат некои луѓе на ФБ, ехееееее... далеку ќе стигниме.
И дај не ми споредувај Кртот и Длабока Трага... 180 степени различен стил држат, секој стил си има своја публика.

Еј не, на блуз ќе се задржи! Јас мислам дека сака и метал да инкорпорира:
http://www.youtube.com/watch?v=IBcck3UH6Aw
No offense bro, но јас мислам дека никаква карактеристика не си приметил кај одредени рапери! Искрено, не се сложувам со твое мислење, бидејќи незнаеш да читаш меѓу редови и да сфатиш дека некои испади што ги имаат раперите, се правени едноставно од ќеф на курот, за своја душа, да видат како би звучеле во такво издание... а не дека сакаат да се пробијат со таков стил или слично. Но секој со свое мислење, секој со свој вкус.