јас па мразам да ме прашуваат такви прашања..ама то е обичај кај нас..поарно нека ме однеси да ме провери од болести отколку такви незгодни прашања...навистина не се клале на мое место да размисла како ми е мене..и наместо да почека некое време барем да ме вида барем шо карактер сум ...тие дирек со тоа прашање...И јас шо да му одговорам не е сапун да се потроши..че има и за тебе
..ама навистина така е...како шо нас женските не не интересира со колку бил додека е со мене не оди со друга ..можи не му се погодиле врските па одел со една па се скарал па со друга така и мене ми е тешка таја тема да му кажувам со кого сум легнала и шо сум праела...уште да ме праша и која поза сум ја пробала...знам дека темата е друга само сакав да си ја кажам маката со ова глупо прашање ..а уште поглупо прашање ми е дали си невина....мајка му остаена , то дете од трет брак, те прашува дали си невина бе
али who cares че си останам немажена по се изгледа оти никој не те сака со тебе соживот и фамилија да основа туку му е битно со колкумина си била и дали си невина....
па вие пак жалете се немало поштени кај нас...треба да останиме трудни за да ви текни да не земите