СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе јас разбирам дека уморен е Манасков, ама гугни бе дете, речи НЕ МОЖАМ! Не можам секоја утакмица без замена. Гугни!

Нема лево крило друго во репрезентацијата. Седи на трибини. Затоа имаме 3 пикера. :facepalm:
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 17:13 ---
КАКО БЕ ИЗМОРЕН МАНАСКОВ КОГА ЛЕТА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ДО ГОЛМАНОТ ???? КАКООООООООООО

ШО КАЧИТЕ БЕ ЗЕЛЕНИ АКО ВИ Е ЉУБОВНИК ИЧ НЕ МИ Е ГАЈЛЕ,МЕНЕ МЕ МАЛТРЕТИРА БЕ АЛООООО И СИТЕ ВИСТИНСКИ ФАНОВИ

Ај смири се малце. Модератори, средете вакви.

Нема лево крило друго во репрезентацијата. Седи на трибини. Затоа имаме 3 пикера. :facepalm:
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 17:13 ---

Ај смири се малце. Модератори, средете вакви.

и тебе те навреди ?? не личиш бе дете за таков.........

Манасков :facepalm:

А господинот Шлупковски нека се разбере сам со себе шо сака да каже па после да му кажува на играчите како да играат да му ебам шљупкарот.

Убаво се избаци некој од позади играјте крило ама не бе кој че му текне у пичку матер.

Ѓорѓиевски од 2 топки 2 погоди шо го вадиш ебате ибрикот да ти ебам џеремето да ти ебам...остај го детето да играе. :mad:

манасков ќе јаде чотек у соблекувална :icon_lol:

А бе го убивте од плукање Манасков, а бе гледате дека нема душа човечето, а Миркуловски и Мојсовски шо нигде ги нема на НИЕДЕН натпревар ок е а?
Алушевски, аман 40 години има човекот, доста му беше, требаше друго решение да се најде, ама Шундо си остана така...

40 is the new 20.:cool:

Па што ако? Во најубавите години е човекот...

:D
со Гоца пејачката - у најбољи годинама :pos:

ќе му удреше некоја воспитна на Дејанче да види како се шутира од контра или цепелин

Толку ни е силата. Од главата си патиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom