СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен! Шпанија/Србија. Шпанија на нивни терен не ја тепаме :)

Русиве имаат одлично вкрстување...Словенија/Египет.

Ранливи се и Шпанците, денес ги гледав со Хрватите. Ми се чини дека Србите може да ја поминат Шпанија, затоа така искоментирав.

Ова со одлагањево на утакмицава да не е Курир или пулс24 или па патка од Начевци тип на муабет? :facepalm:

Мене не ми е јасно што се мислиме само... Ко прво не е тоа наша федерација или маалски турнир па да си одлагаме. Второ, патувале со воз прва класа во кој не се ни осеќа дека патуваш и можеш да си спиеш. Колку за споредба, премиерлигашките екипи цело време патуваат со воз, да не чинеше ќе одеа и тие со авион. Трето, ги гледате Данцине како спијат на под.

Ништо не им е ајде, нека не се бараат оправданија цело време.

Ако се поминат Швабите се отвораат шанси и за добивање на полесен противник за СП Катар 2015 бидејќи многу извесно е да го скокнеме Евро 2014, како што тргнавме со Португалците...

Не сигурно нема да им одложат на нашите,ама факт е организацијата е КАТАСТРОФА.
Срамота шпанциве,ние да организиравме поубаво и посредено ќе беше.

Плус нека се уморат,па вечер ќе се изнаспијат,и онака кога си уморен најсладок ти е сонот,после сабајлето ќе станат,доручек,за ручек Германија ќе ја јадеме,и вечерта прошетка низ Барселона. :D

Зашто осеќам дека ќе го јадеме 5-6 гола разлика минимум ? :unsure:

Некој нека му го прати ова на шундо,има што да научи.мада мислим дека ова за него е многу сложено.
Се надевам дека ќе имаат можност да ја погледнат емисијата , ќе им помогне и тоа како...
Има што да се научи од Стевче. :)

Се надевам дека ќе имаат можност да ја погледнат емисијата , ќе им помогне и тоа како...
Има што да се научи од Стевче. :)
Не за тоа, требаше на време да се мисли за тоа,убоо си кажа чуекот,едно е да збориш,друго е на терен.Све ова што го кажа е супер,али мора тоа да се вежба на тренинг.Ајде со господ напред,утре па да видимо што ќе биде.

Не за тоа, требаше на време да се мисли за тоа,убоо си кажа чуекот,едно е да збориш,друго е на терен.Све ова што го кажа е супер,али мора тоа да се вежба на тренинг.Ајде со господ напред,утре па да видимо што ќе биде.
Со господ напред , утре е и голем христијански празник јас сум оптимист и сепак мислам дека искуството е на наша страна и дека ќе ги добиеме.
За едно сум сигурен , натпреварот ќе се решава во последна минута , ќе се игра гол за гол цела утакмица .
Мора да ја разбиеме таа црна серија со швабите . :)

Мора да се има во предвит дека Германија не е онаа истата од Ниш и Вараждин ! Доста поквалитетни се од тогаш, многу подобро играат, но Меркел ќе го лапни утре :D
Должници ни се и овие треба да му вратиме !

Одиме: Deutschland Deutshland auf wiedersehen !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom