СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Aj не го срами детето,мора ли сите да знаат ако му се јавува мајка му да го потсети да јаде.. :icon_mrgr:
Абе да не претерала со повиците мајка му? :LOL:

Добро вкрстување има Македонија доколку ја помине Германија:​

227636_4206361360541_87830321_n.jpg

стасаа ли нашиве или утре пред утакмицава ќе стасаат и директно во сала..организација 0 на првенстово дали и ќе одржат тренинг шо не ми се верува што попрво дали да се одморат,дали тренинг..срамота е ова

Добро вкрстување има Македонија доколку ја помине Германија:​

Ептен! Шпанија/Србија. Шпанија на нивни терен не ја тепаме :)

Русиве имаат одлично вкрстување...Словенија/Египет.

Секогаш со големи зборови Германците за нас, исто беше и со кошаркарите.

Ne znam za kosharka, ne gledam, no za rakomet i osobeno za Lazarov da. Inaku podolu dobra e analizata na asistenot na Heuberg, ama da se nadevame deka die Tormaschine wird eine Show vorstellen. : )

Се шушка дека нашата ракометна федерација ќе побара одложување на со Германија за во понеделник. Тоа е и најлогично и самиот организатор да го направи тоа без сугестии од федерациите на учесниците. Нашите ракометари додека патуваа до Барселона, Германците имаа време и за прошетка и за тренинг. Досега ова е најлошо организирано првенство кое сум го гледал на ТВ, па еден Куп на Нации во Африка има далеку подобра организација. Една Шпанија која треба со својата големина да претставува синоним за моќ не е способна да обезбеди авионски превоз.

Добро , нашиве тргнале со воз а Германците како стигнаа до Барселона?

Ептен! Шпанија/Србија. Шпанија на нивни терен не ја тепаме :)

Русиве имаат одлично вкрстување...Словенија/Египет.
Не Русија...Словенија има добро вкрстување...со тимот и тоа што го прикажа до сега ќе се бори за медал.
Можеби Србија ќе ја тепа па нас ќе ни остане полесната задача :)

Се шушка дека нашата ракометна федерација ќе побара одложување на со Германија за во понеделник. Тоа е и најлогично и самиот организатор да го направи тоа без сугестии од федерациите на учесниците. Нашите ракометари додека патуваа до Барселона, Германците имаа време и за прошетка и за тренинг. Досега ова е најлошо организирано првенство кое сум го гледал на ТВ, па еден Куп на Нации во Африка има далеку подобра организација. Една Шпанија која треба со својата големина да претставува синоним за моќ не е способна да обезбеди авионски превоз.

Какво шушкање бе тоа на првенства не проаѓа макар стигнале и на 5 минути. Тие се околностите. И Исланд и Данска го јадеа исто како нас. Мечот ќе се игра утре тоа е потврдено, и ради телевизиските права и секако најмногу поради распоредот и календарот кој не дозволува такви маневри. А ние со ждрепка бевме одредени во Севиља можевме да бидеме и во Грањолерс како Германија кој е веднаш до Барселона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom