СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е мора да чекаме подобри времиња... во 8 одд. имав желба да тренирам ракомет и почнав. После неколку тренинзи мојот ''одличен'' тренер ме стави на позиција лево крило со моите 1.78 висина и 85кг. :facepalm: За после 2 месеци да бидам избркан со образложение дека не ме бивало а и имало премногу деца (30 некаде бевме). Во екипата имаше дефицит на пикери али јебига на таа позиција играше внукот на секретарот на тимот. Од тогаш сфатив дека не треба да се замарам со спорт. :icon_lol:
Секаде е така за тоа сме далеку од сите на балканов во сите спортови...треба да се превземаат некои мерки и да нема "АЛО" туку да играат тие што заслужуваат!

hahahah. Kakov nastan e porazov na Francija po rakometnive forumi. Nema nieden "forumdzhija" koj, na spanskive forumi ne posakuva utre da izgubat protiv Hrvative, za da ne igraat so Francija vo 1/4 finale. I shto najvekje me raduva, po mechov so Danska, site mislat deka Makedonija kje igra vo 1/4 finale

Па и со Германците има за шо да наплатиме. Колку пати не ебаваа со судии и се..можда судината сака вака да ги тресниме сега убаво од земја :D Абе Франција да ви кажам, можда се и име, ете и актуелни шампиони ама не е то то...исто чувство имам и за Шпанија. Ама ко ќе се спомне Германија одма друго е :) Да се пофалиш дека си ја тепал Германија во било кој спорт е огромен успех :vozbud:
Ама терминов шо го одбраја бош :eek: 15:45

hahahah. Kakov nastan e porazov na Francija po rakometnive forumi. Nema nieden "forumdzhija" koj, na spanskive forumi ne posakuva utre da izgubat protiv Hrvative, za da ne igraat so Francija vo 1/4 finale. I shto najvekje me raduva, po mechov so Danska, site mislat deka Makedonija kje igra vo 1/4 finale

Шпанците утре сигурно губат од Хрватска

Значи финтата беше да ја избегнеме Франција, тоа и го напраивме.
Шо плачки овде сега, вака-така.

Дај линк да читам сеир :D

Ке ни треба многу поддршка од трибини затоа што без поублика судиите многу лесно ќе не изедат, посебно ако функционираме добро.
Сепак мечот е осминафинале не е групна фаза па да можат судиите да прават големи гафови. Да се надеваме.

:pos: B92

Danska je zabeležila prvi poraz na šampionatu, ali će i pored toga prvi deo takmičenja završiti na prvom mestu. Bolja je bila Makedonija 20:19, koja narednu fazu čeka sa trećeg mesta.

Rusija je bila ubedljiva protiv Čilea 36:24, kao i Island protiv Katara 39:29.

http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=18&nav_id=678766
Поправено е сега пишале дека тепа Данска ама Македонија сепак има 7 бода и е 3то место :pos:

Поправено е сега пишале дека тепа Данска ама Македонија сепак има 7 бода и е 3то место :pos:
Danska je zadržala maksimalan učinak posle pobede nad Makedonijom rezultatom 33:30. Rusija je bila ubedljiva protiv Čilea 36:24, kao i Island protiv Katara 39:29.

Овие мене ме прочитаа хаххахаха :pos:

Danska je zadržala maksimalan učinak posle pobede nad Makedonijom rezultatom 33:30. Rusija je bila ubedljiva protiv Čilea 36:24, kao i Island protiv Katara 39:29.

Овие мене ме прочитаа хаххахаха :pos:
Џабе
Tabela:
Danska 8
Rusija 7
Makedonija 7
Island 6
Katar 2
Čile 0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom