Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Да не има некој користено вакво нешто ? ме интересира дали работи дали може да се стави во обични патики или мора Nike+
Имаш специјални Nike+ патики? Имаш iPod?
Ако немаш, не ни размислувај за ова...

Него, почнавте ли сезонава со тренинзи или уште сте во зимски сон? Ако сакате, може да се договориме заедно да трчаме деновиве... Мене тоа ми е најголем проблем, не се трча сам. Вчера се убив од барање друштво - никој не сакаше да трча... :)

А

Атомската мравка

Гостин

Него, почнавте ли сезонава со тренинзи или уште сте во зимски сон? Ако сакате, може да се договориме заедно да трчаме деновиве... Мене тоа ми е најголем проблем, не се трча сам. Вчера се убив од барање друштво - никој не сакаше да трча... :)
Имам iPod немам специјални патики ама изгуглав и како што и предпоставував делот дека мора да имаш и најк патики е само маркетиншки трик убаво тестирале и објасниле тука. Така да најверојатно ќе ја земам опремава погоре за 1500 денари барем нема да се замарам со уклучување на GPS на телефон па да троши батерија, па прашање е воопшто дали ќе ми лоадира sportpal 3G за да почнам со мерење итн вака го зимаш ова трчаш завршуваш и на крајот си имаш статистика комплет.

Инаку да завршам со обврските месецов и од следниот почнувам со трчање оти оваа година 99.9% се пријавувам на скопскиот маратон, инаку не сум од Скопје иначе во друштво подобро се трча и повеќе :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Користи ли некој RunKeeper? Го баталувам Sportypal, па ако сака некој може да се поврземе таму... :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375

да си ги искажам маките,цел месец и пол некаква алергија имам и ме гуши неможам да трчам :(
инаку трчав во подгорица во октомври полумаратон и направив личен 1:24:44

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
да си ги искажам маките,цел месец и пол некаква алергија имам и ме гуши неможам да трчам :(
инаку трчав во подгорица во октомври полумаратон и направив личен 1:24:44
Ти си луд. Толку :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Не сум бил ич на оваа патека, ама ќе треба да се повежба специјално за неа :)
За кое време трчаш 10к?
Немам трчано 10к до сега. 5к имам 17:27 од септември,после тоа на ноќната трка во Скопје која што е околу 4700 метри ја мереа со Гармин истрчав 16:13. После тоа победив на државно крос во јуниори 6 км 20:55 и се разболев и од тогаш наваму не сум тренирал како што треба и сум многу паднат. :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Некоја форумџика да има желба да трча на кеј од околина на Аеродром? :pipi:

А

Атомската мравка

Гостин
Некоја форумџика да има желба да трча на кеј од околина на Аеродром? :pipi:
На твитер женскиве гледам се организираат од Фебруари да трчаат на патека + водно како што прочитав.. како припрема за скопскиов маратон, ако си заинтересирана пиши и на https://twitter.com/iskra_iskrich 10тина се засега.

Kajgana Shop

На врв Bottom