- Член од
- 22 април 2012
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 47
bobobobobobo :*Не ти давам.Ние од Влае мразиме Аеродромци.
bobobobobobo :*Не ти давам.Ние од Влае мразиме Аеродромци.
Ете, не сум била сама. Будалаштина невидена е филмот.Crash, оној од 1996-та, е еден од најлошите филмови кои сум ги гледал.
Не знам на кој би му се допаднал филмот, бидејќи нема никаква цел, нема почеток, нема крај, нема никакво дејство. Сите обиди да се објасни како филм со отворена интерпретација, полн со метафори, симболи и сл, пропаѓаат во вода зашто замислата е глупа, а изведбата досадна. Контроверзно ѓубре.Ете, не сум била сама. Будалаштина невидена е филмот.
Абе сега ако одиме по некоја логика Take Shelter копира од Стариот Завет, а Ноа ќе биде само екранизација на тој дел од Стариот Завет.Noah (2014)
The Biblical Noah suffers visions of an apocalyptic deluge, and takes measures to protect his family from the coming flood.
Oва од имдб.
Take Shelter much? Ама добро, разбирам дека Аронофски не би се наканил да снима така апсурден филм според дешавките од стариот завет. Ќе видиме, уште е рано за коментари дека ќе е нешто невидено во добра или лоша смисла.
Не би рекол. Искрено, го немам читано стариот завет, не ни планирам. Знам само дека во приказната за Ное(шо сум слушнал ко мал и шо ме научил Рики Џервејс), дали од визии или од тоа дека Господ му рекол дека ќе има поплава, Ное почнува да ги собира сите животни во арката.Абе сега ако одиме по некоја логика Take Shelter копира од Стариот Завет, а Ноа ќе биде само екранизација на тој дел од Стариот Завет.
Го чекам со пуканки од кога го најавија пред година дена. Ако ја утне Аронофски (тоа чекам де ) има да го плукам во 4 одделни рецензии, ќе ми плати за сите Американски Убавини што сум ги изгледал досега.Noah (2014)
The Biblical Noah suffers visions of an apocalyptic deluge, and takes measures to protect his family from the coming flood.
Oва од имдб.
Take Shelter much? Ама добро, разбирам дека Аронофски не би се наканил да снима така апсурден филм според дешавките од стариот завет. Ќе видиме, уште е рано за коментари дека ќе е нешто невидено во добра или лоша смисла.
Ова мора да е некоја пародија, нема шанси толку забеган народ да постои.
пуси!its paranormal activity 4 time, lights on, sound off. thats how i roll