Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Cold Breath ама врти сучи пак го имаш Ането на аватар.
Внуците мои нема да веруваат дека имало време кога некој на форумов немал аватар со Ането.
Смени профил џоа фраер и цел ден го нема да се појави на Филм и ТВ. Фуфка :)

Ама времето е на наша страна...
red-yellow-cards.gif

кај сте бе ? :D
Бев на "Животот на Пи" , зар заборавивте дека е Вторник?
Инаку филмот стварно си е за кино . Дома имаше вртење да му удрам за сите пари :pos:

Супер ефекти и бои , само можеше да се скрати 20тина минути расплетот без проблем , многу ја затупеле .

п.с Штета Ане што не ја викнале да глуми индијка во филмот , шминката чуда прави .

^^Да го банираме, или да го убиеме?
Чекам предлози...

Another Earth / Mike Cahill [2011]
ffa8eff7757cf2d47db11d9a89e6b24d.jpg

Оценка: 9 од 10 (обожувам филмови во кои на прво место е сензибилитетот, а уште повеќе филмови во кои истиот тој сензибилитет е меланхолија))​
Биг лајк.
wot hates this...

se cudam kolku golemi sranja proizvede holiwood ovaa godina ,skoro site filmovi se kopiraat eden so drug nemajki nikakva ideja nikakov inovitet nesto novo e toa go nema se rimejk na stari filmovi ekraniziacija na knigi bezmisleni prodolzenija na prekrasnite prethodni filmovi do kade ke tera ova ne znam

se cudam kolku golemi sranja proizvede holiwood ovaa godina ,skoro site filmovi se kopiraat eden so drug nemajki nikakva ideja nikakov inovitet nesto novo e toa go nema se rimejk na stari filmovi ekraniziacija na knigi bezmisleni prodolzenija na prekrasnite prethodni filmovi do kade ke tera ova ne znam
argo, cloud atlas, lincoln, 7 psychos, safety not guaranteed, django unchained, sleepwalk with me, les miserables...многу има

Сериозно бе, досаден стана мејнстрим хејтов. Не е лош холајвуд, бар годинава не е...

уше тоа фали :D
некоја ретардирана пародија од филмовите ваљда

plot: After a stint in a psychiatric hospital, a young woman returns to the house where her father killed the entire cast of The Artist during his exorcism

lol

уше тоа фали :D
некоја ретардирана пародија од филмовите ваљда

plot: After a stint in a psychiatric hospital, a young woman returns to the house where her father killed the entire cast of The Artist during his exorcism

lol

Реакцијата на гледачите после филмот:

13472210525245.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Pluh ако ти е досадно, пушти си филм, нема поента во вакви постови. ;)

Имам топ предлог за тебе од ваков тип, ако не ти е гледан. From Hell.:)
Филмот беше закон, но замисли, иако не ми беше гледан, позната ми беше речиси секоја сцена, речиси секое убиство и позадина, знаев за сифилисот, а од кај знаев се кога го немав гледано? Од една многу здрава игра која ја отпревртив пред година дена и ми остави силен впечаток. Е сега играта копирала намерно од филмот прошуркав, графиката со сите детали беше иста како на сцените од филмот, па сега идеше како да гледам игран филм за играта, но максимално уживав, иако крајот мораа да го направат помадафакерски. Иначе играта се вика Sherlock Holmes vs Jack the ripper

Еј филм имало за Шерлок вс. Мевосек? Не сум знаел. Книгата беше онака интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom