Сендвичара "Седмица"

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.506
Имам јадено,пред 2 недели али темава за тоа дека сендвичите им станаа срање е веќе 2 години стара,така да ова не сте јаделе одамна би имало логика ако некој се одселил од Скопје.Може се ослабнати во големина,али нека стаи слика со споредба некој како биле претходно пошто и мене ми изгледаа поголеми али бев помал тогаш...
Која е боље сендвичарница тогаш :) ?
Види, се е ствар на вкусови али факт е дека хамбургерот им е каде каде потапа за разлика од порано. Изгледа многу соја ставаат во плескавицата, едноставно се осеќам ко балон кога ќе изедам хамбургер од 7ца. Помфритот им е дефинитивно најубав, а и имаат и доста други работи што им се многу поубави од хамбургерот, барем за мене. :)

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Види, се е ствар на вкусови али факт е дека хамбургерот им е каде каде потапа за разлика од порано. Изгледа многу соја ставаат во плескавицата, едноставно се осеќам ко балон кога ќе изедам хамбургер од 7ца. Помфритот им е дефинитивно најубав, а и имаат и доста други работи што им се многу поубави од хамбургерот, барем за мене. :)
Помфритот е легендарен мислам стварно немам зборови за него треба да го лиценцираат :love:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Што препорачувате да пробам од Седмица, освен чикенбургерот и хамбургерот (кои ми се прејадени :icon_lol:) ?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
пирошката е многу добра,со тартар сос:)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Шо цена е ? 80 денари за пирошката плус доплата 20 денари за сосот или имаат ставено нормална цена ?
нема доплата,али пирошката е 100 ка:pos: скапо е али добра големина и материјал у неа има,вреди да се проба :)

P

PewDiePie

Гостин
Што препорачувате да пробам од Седмица, освен чикенбургерот и хамбургерот (кои ми се прејадени :icon_lol:) ?
Комбиниран со сланина,ебано добар е.

Инаку хамбургерот не би ти го препорачал од таму,тоест од нигде во Македонијава,ама од 7-ца го изгуби вкусот и шмекот некако.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Во моментов сакам еден македонски хамбургер. Не е битно од кај е, нека е и од кафанчено на Автобускана само да каснам. мхмхмх
ти здосади од америчките :) ако си таму јади во Five Guys не се лоши потсеќаат некако на нашите :)

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
ти здосади од америчките :) ако си таму јади во Five Guys не се лоши потсеќаат некако на нашите :)
Не сум во Америка туку во Романија. Единствени хамбургери овде се тие во МекДоналдс.

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
Во Мек пишит дека се 100% говедско. А иначе на друго место за брза храна имат главно гира што се 3 пати поголеми од грчките...

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Во Мек пишит дека се 100% говедско. А иначе на друго место за брза храна имат главно гира што се 3 пати поголеми од грчките...
еее па што ти фали, гиро му е мајката :)

Kajgana Shop

На врв Bottom