dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.389
- Поени од реакции
- 85.330
Па јас не ги сметам како директно продолжување на филмот.od koga spin offite ne se oficijalni?
za lucasfilm ke go pravi
Па јас не ги сметам како директно продолжување на филмот.od koga spin offite ne se oficijalni?
za lucasfilm ke go pravi
Имам топ предлог за тебе од ваков тип, ако не ти е гледан. From Hell.Дали се најдува некое слично филмче како парфемот? Мислам со таква мистична атмосфера како од тоа време(чунки желба ми е понекогаш да поживеам во таква околина). Онака поизмешан филм да речам, со малку хорор елементи.
Благодарам. Пуштен на сметнување.Имам топ предлог за тебе од ваков тип, ако не ти е гледан. From Hell.
http://www.imdb.com/title/tt1591095/Го изгледав
The Haunting in Connecticut
Некој сличен филм?
American Haunting.Го изгледав
The Haunting in Connecticut
Некој сличен филм?
Нема гајле. Пиши како ти се бендисал филмот, ако не те мрзи удри рецензија.Благодарам. Пуштен на сметнување.
OMGП.С Cold Breath легендо. Се утепав од смеење на аватарот. Кај ти текна мајке му.
Aaaa се пофалив во драга кајгана за новиот аватар.Нема гајле. Пиши како ти се бендисал филмот, ако не те мрзи удри рецензија.
П.С Cold Breath легендо. Се утепав од смеење на аватарот. Кај ти текна мајке му.
Не не, ти ја смени мислата во: ако не можеш да ги победиш, утепај ги. Уште никот да го смениш во Адам Шулман.Aaaa се пофалив во драга кајгана за новиот аватар.
Кога не можеш да ги победиш , придружи им се
Сцената од сликава на аватар што ти е ме убеди дека Џејсон Статам е уствари добар актер кој што не е само добар за тепање 5 души со 1 рака.Имаше некој направено ваква слика, само не ми текнува кој... Треба да го вратиме ударот
ЏимејИмаше некој направено ваква слика, само не ми текнува кој... Треба да го вратиме ударот