Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се најдува некое слично филмче како парфемот? Мислам со таква мистична атмосфера како од тоа време(чунки желба ми е понекогаш да поживеам во таква околина). Онака поизмешан филм да речам, со малку хорор елементи.

Дали се најдува некое слично филмче како парфемот? Мислам со таква мистична атмосфера како од тоа време(чунки желба ми е понекогаш да поживеам во таква околина). Онака поизмешан филм да речам, со малку хорор елементи.

Имам топ предлог за тебе од ваков тип, ако не ти е гледан. From Hell.:)

Го изгледав
The Haunting in Connecticut

Некој сличен филм?
American Haunting.
Инаку The Hell мене ми беше многу напоредн филм. Се напнав додека го гледав, многу сцени кои беа одвишок заедно со Турист најслабите филмови на Деп што ги имам јас гледано.

^^
Ќе ги видам и двата.

Го изгледав и Session 9. Филмов не смее да се гледа со друштво, не никако. Мислев некој опасен хорор, тоа мивка. Јесте си има своја приказна и вреди, ама е за во друштво

Благодарам. Пуштен на сметнување.

Нема гајле. Пиши како ти се бендисал филмот, ако не те мрзи удри рецензија. :)

П.С Cold Breath легендо. Се утепав од смеење на аватарот. :pos: Кај ти текна мајке му. :D

Нема гајле. Пиши како ти се бендисал филмот, ако не те мрзи удри рецензија. :)

П.С Cold Breath легендо. Се утепав од смеење на аватарот. :pos: Кај ти текна мајке му. :D

Aaaa се пофалив во драга кајгана за новиот аватар.
Кога не можеш да ги победиш , придружи им се :)

Aaaa се пофалив во драга кајгана за новиот аватар.
Кога не можеш да ги победиш , придружи им се :)

Не не, ти ја смени мислата во: ако не можеш да ги победиш, утепај ги. :D Уште никот да го смениш во Адам Шулман. :pos:

Имаше некој направено ваква слика, само не ми текнува кој... Треба да го вратиме ударот :D
1i8pE.jpg

Имаше некој направено ваква слика, само не ми текнува кој... Треба да го вратиме ударот :D
Сцената од сликава на аватар што ти е ме убеди дека Џејсон Статам е уствари добар актер кој што не е само добар за тепање 5 души со 1 рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom